Agenda

Kerst in het Margaretha Hardenberg CultuurcentrumDatum: 
vrijdag 12 december 2014 17:30 tot 21:30

 

20141212_Kerstmarkt_Wildervank.jpg

We gaan een gezellige markt organiseren! Met op vrijdagavond optredens van de Vrouwen van Nu en zaterdagmiddag komt het Gospelkoor “Four in Harmony” ons muzikaal vermaken. Op zaterdagmiddag is de Kerstman aanwezig en speelt Zwarte Dorus nabij het Cultuurcentrum. Verder zijn de gebruikelijke stands goed gevuld en is er natuurlijk de onweerstaanbare Glühwein te verkrijgen bij onze stand.

Vrijdag 12 december van 17.30 ~ 21.30 uur
Zaterdag 13 december van 14.00 ~ 17.00 uur
Toegang gratis

Kerstzangmiddag
Zondag 14 december, met medewerking van:

  • Vrouwen van Nu Wildervank / Pekela
  • Shantykoor Noszélie Singers uit Stadskanaal
  • Chr. Mannenensemble Pekel
  • Chr. Gemengd koor Sursum corda Oude Pekela
  • Duo Gert en Kiny

De koren staan onder leiding van dirigente Kiny Eiten. Begeleiding: Gert Gimmerzeel, piano, Johan Ensing en Jan Heerkes accordeons.
Tijdens de zang- en kerstmiddag wordt er een collecte gehouden voor de restauratie van het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum.
Aanvang 14.30 uur
Toegang gratis

Kerstconcert 
Op 20 december aanstaande is er een kerstconcert in gezellige familiesfeer met het Algemeen Veendammer Mannenkoor en de Muziekvereniging Voorwaarts. Bekende kerstliederen en moderne werken zullen op een unieke en verrassende manier te horen zijn. Ook verrassend zullen de verschillende combinaties tussen koor en orkest zijn. Een boeiende avond geschikt voor jong en oud.

Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Entree € 5,-