Agenda

Volkskerstzang Veendam/WildervankDatum: 
zondag 21 december 2014 19:00

 

20141209_Dirk_en_Tom.jpg

KERSTZANG - De twee jaar geleden ingezette traditie van de Volkskerstzang wordt ook in 2014 voortgezet. De Monument- en Concertcommissie ontving weer vele enthousiaste reacties over de Volkskerstzang vorig jaar. Met veel plezier organiseren we het evenement dit jaar dan ook weer.

Op zondag 21 december a.s. vindt de Volkskerstzang plaats in de Grote Kerk te Wildervank.

De Volkskerstzang is bedoeld om samen bekende kerstliederen te zingen met orgel en trompet: van iedereen voor iedereen, een laagdrempelig evenement voor een breed publiek om de boodschap van Kerst te beleven.

Organist Dirk Swama zal dit alles begeleiden op het orgel samen met trompettist Tom Vink, daarnaast hebben we sopraan Martine Salomons uit Emmen bereid gevonden om mee te zingen en daarnaast een aantal solostukken ten gehore te brengen. Dominee Marien Grashoff neemt de verbindende teksten voor zijn rekening en er is een levende kerststal op het plein.

De aanvangstijd is 19:00 uur, het duurt ca. een uur. De ingang is aan de Raadhuisstraat 8 waar u ook kunt parkeren.

Voor het financiële deel zijn fondsen, organisaties, middenstanders en bedrijfsleven uit Veendam/Wildervank bereid gevonden bij te dragen om de Volkskerstzang mogelijk te maken. De toegang is gratis, bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten.

We rekenen weer op een grote opkomst, met name van mensen die minder bij een kerk betrokken zijn maar wel Kerst willen vieren.

20141209_Overzicht2.jpg