Agenda

Themabijeenkomst
Wat is autisme en hoe gaan we daarmee omDatum: 
dinsdag 9 december 2014 19:00 tot vrijdag 12 december 2014 21:00

 

Themabijeenkomst op dinsdag 9 december:
Wat is autisme en hoe gaan we daarmee om?

Autisme heb je nooit alleen en betekent een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf. Maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden. Hoe hou je het vol als mantelzorger?

Elke maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd door drie vrijwilligers die een werkgroep vormen voor mensen met autisme, hun naasten en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomsten  kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme en wat dit betekent.

U bent van harte welkom op dinsdag 9 december  van 19.00 – 21.00 in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam. Graag aanmelden voor 7 december.  

De bijeenkomsten worden in samenwerking met de werkgroep Mantelzorg van Compaen, de NVA Groningen/Drenthe MEE Groningen en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd.  

Mocht u meer informatie willen of vragen erover hebben dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van maandag tot en met donderdag  aanwezig, via de telefoon: 0598-698119 of per e-mail naar smustafa@compaenveendam.nl