Nieuws

Griezeltocht in de Heemtuin groot succes20141101_Haloweenspooktocht_Heemtuin_Muntendam_IMG_4799.JPG

Door Jeugdwerkgroep Muntendam

HALLOWEEN - Op zaterdagmorgen was het voor de vrijwilligers van de  Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam al vroeg dag. 's Morgens is men al begonnen met het opbouwen van de spooktocht.

Rond een uur of vier waren de opbouwwerkzaamheden klaar en konden de spoken geschminkt worden door vrijwilliger Peter Pijper, en dat gebeurde vakkundig. Rond zes uur werden de spoken naar hun plek gebracht en rond half zeven kwamen de eerste groepen de Heemtuin binnen om zich te melden bij de tent waar Monnik Hubertus de mensen vertelde over een barones, waarvan de geest nog over het Heemtuin gebied spookte.

20141101_Haloweenspooktocht_Heemtuin_Muntendam_IMG_4636.JPG

De eerste groep vertrok om 18.50 en tot 23.30 vertrok de laatste groep. Er waren 280 deelnemers, en de reacties waren geweldig! Alle groepen waren super enthousiast. De samenwerking met de Heemtuin was een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar. Een compliment voor de mensen van de Heemtuin die in de voorbereiding, tijdens en na de spooktocht zo fijn met ons hebben samengewerkt. 

De reacties van de mensen waren allemaal super positief! De lopers kwamen bv, een ghostrider op een motor tegen, de man met de zeis, een heks en twee tunnels waar men doorheen moest. Kortom een hele spannende tocht, die op sommige moment wel heel eng was ... met toch wel onverwachte momenten. Een aantal reacties van de deelnemers: fantastisch, geweldig, ga zo door, goed georganiseerd, enz. Alleen maar lovende woorden van de deelnemers richting organisatie.

20141101_Haloweenspooktocht_Heemtuin_Muntendam_IMG_4812.JPG

Volgend jaar 31 oktober 2015 houden we weer een spooktocht, hiervoor hebben we nu al zeker 100 aanmeldingen Wij kunnen terugkijken op een heel goed verlopen spooktocht en willen al onze vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet! Nogmaals zonder vrijwilligers is dit natuurlijk niet te doen!! Deze mensen kunnen we niet genoeg bedanken! 

Fotoalbum: