Agenda

Babette van Veen zingt en vertelt
in vanBeresteynDatum: 
zondag 16 november 2014 15:00

 

20141030_VanB__nov_16_Babette_van_Veen_-_staand_-_rechtenvrij_mits_naamsvermelding_fotograag_Nick_van_Ormondt.jpg

Als dochter van Herman van Veen kreeg Babette de liefde voor muziek en tekst met de paplepel ingegoten. Een talent dat absoluut in de genen lijkt te zitten.
Met haar muzikale voorstelling Hartenvrouw staat zij op zondagmiddag 16 november in vanBeresteyn. Ze wordt begeleidt door pianist Reinout Douma (componist & pianist Jochem Myjer, Vrouw Holland, Bert Visscher, Noordpool Orkest en Iris Kroes). Babette zingt en vertelt over haar zoektocht naar geluk. De liefde en de pijn. De dromen en werkelijkheid. Hilarische en ontroerend openhartige liedjes en verhalen over kinderen, verhuizen en daten. Over hardlopen en gelezen worden. Over nostalgie en eenzaamheid, de maan en one night stands. Over hoe mooi het leven is als je kunt lachen om je verdriet. Over het hart van een vrouw.

In september kwam ook haar boek uit met de gelijknamige titel. Hierin beschrijft ze de periode na haar echtscheiding van Bas Westerweel.

Aanvang:  15:00

Kaarten zijn online te koop via de website www.vanberesteyn.nl en verkrijgbaar bij de theaterkassa, geopend op werkdagen van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling