Agenda

The Harmaniacs in Dorpshuis Nooitgedacht TrispcompagnieDatum: 
zaterdag 25 oktober 2014 21:45

 

20141021_dorpshuis_Nooitgedacht__l_bandfoto_bas_kleinehisharmaniacs.jpg

TRIPS - The Harmaniacs gaan terug naar de "Beale Street Corner Feel" en brengen harpdriven roots, jump en oldschool blues. Een bas, snaredrum, een mondharmonica en gitaar en een goede song. Wie in de waan verkeert dat blues zwaar op de maag valt, zal zich na een portie Harmaniacs bekeerd voelen als een dopeling. The Harmaniacs hebben echter geen missie, slechts een doel: "Let the good times roll"!

De band bestaat uit:

Bas Kleine - mondharmonica / zang 
Een kwart eeuw gedreven mondharmonicaspeler van ondermeer Sugar Mama, Albatross, No Jacks, Jean Paul Rena & Terrawheel. Sinds 2013 vaste blazer van dienst bij de Livin' Blues Xperience .Zelfbenoemd ambassadeur van Dokkum.

Roy van Oost - gitaat (en heel veel meer)
Vermaard sessiemuzikant uit Amsterdam. De dr.Livingstone der gitaristen: baant voortdurend nieuwe of voorheen onbegaanbaar gewaande paden en draait daarbij zijn hand niet (maar regelmatig wei) om voor een uitspatting op mandoline of dwarsfluit of ... Al sinds mensenheugenis partner in crime van Jeroen van Niele. Niet te verwarren met Bruce Willis.

Willem de Jongh - snare / hihat / zang 
Als "less is more" ooit op een persoon van toepassing is geweest, dan wei op Willem.De swingtrein wordt door hem met minimale middelen op gang gebracht en gehouden. Hoopt binnenkort de honderdste verjaardag van zijn snaredrum te vieren.

Jeroen van Niele - bas
Vingervlugger dan Hans Kazan en sneller dan zijn eigen schaduw. Gaat voortdurend de strijd aan met Willem de Jongh en mag zich daarom gelukkig prijzen met 7 vingers aan iedere hand. Medebandlid van Bas Kleine bij de Livin' Blues Xperience.

Zaterdag 25 oktober
Dorpshuis Nooitgedacht Tripscompagnie
Aanvang 21.45 uur 
Zaal open 21.00 uur
Entree €8,- leden €6,50