Agenda

Herfstmarkt 30 oktober in Breehorn VeendamDatum: 
donderdag 30 oktober 2014 10:00 tot 16:00

MARKT - Buiten is het kouder, het regent en er waait een gure wind. Binnen maken we het warm en gezellig. Op donderdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur komt u helemaal in de herfstsfeer tijdens de herfstmarkt in woonservicecentrum Breehorn, Boven Westerdiep 86 in Veendam.

Hier vindt u diverse kramen met groendecoraties, tassen, handgemaakte decoratieve artikelen en nog veel meer. In het café kunt u een glaasje glühwein drinken, poffertjes eten of van een warme worst genieten.

Op de markt komt u vast en zeker een van de twee ‘mistery guests’ tegen, die lootjes verkopen. Om 16.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Elk lootje geeft kans op het winnen van een van de drie goedgevulde tassen met boodschappen.

U bent van harte welkom!

Woonservicecentrum Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. Zorggroep Meander staat voor zorg dicht bij huis, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Het is een Multi Functioneel Centrum, wat betekent dat in hetzelfde pand andere instellingen zijn gehuisvest, zoals NOVO en Regiokantoor De Trans.