Agenda

Discoavond voor mensen met een verstandelijke beperkingDatum: 
zaterdag 1 november 2014 19:00 tot 23:00

 

Elke kwartaal organiseert jongerencentrum Break een discoavond voor mensen met een verstandelijke beperking. Zaterdag 1 november is het weer zover. Dan zal al weer de derde discoavond, onder de naam “ Club Break” plaatsvinden. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met jongeren en medewerkers van de ING bank in Veendam. Medewerkers van de ING bank zijn tijdens deze avond aanwezig als gastheer en gastvrouw en zullen er samen met de bezoekers een echt feestje van maken.

Het thema van deze discoavond is Halloween en het zal dan ook leuk zijn als iedereen verkleed komt. De drie leukste outfits tijdens deze avond winnen een prijs! Het licht, het geluid en de muziek wordt verzorgd worden door Club Create. Dit is een drive-in show die opgezet is door een aantal jongeren. Zowel de hapjes en drankjes als de entree zijn gratis.

Wie erbij wil zijn is welkom van 19:00 tot 23:00 in jongerencentrum Break aan het Jan Salwaplein 3 te Veendam.  In verband met de boodschappen maken we het liefst een inschatting van de verwachten bezoekersaantallen, dus als je wil komen; laat dat even weten via jc-break@live.nl