Agenda

Feestelijke open dag Stichting SintcentraleDatum: 
zondag 12 oktober 2014 13:00 tot 16:00

 

Stichting_Sintcentrale_00.gif

OPEN DAG - De afgelopen maanden heeft de Sintcentrale veelvuldig contact gehad met Sinterklaas om zijn bezoek aan onder andere Veendam tot in de puntjes voor te bereiden. Ook hebben de vrijwilligers van de Sintcentrale de werkkamer van Sinterklaas in Veendam piekfijn in orde gemaakt om de feestelijkheden te kunnen voorbereiden.

De Sintcentrale opent op zondag 12 oktober 2014 haar deuren om een exclusief kijkje achter de schermen te kunnen nemen in de werkkamer van Sinterklaas. Vanuit deze werkkamer worden alle Sinterklaas evenementen mogelijk gemaakt. De vrijwilligers van de Sintcentrale nemen graag samen met u een kijkje in de pakjeskamer, de pietenvertrekken en zelfs in de kledingkast van Sinterklaas. 

Ook één van onze leveranciers "Het Atelier van Sinterklaas" zal met een stand aanwezig zijn. Zij zullen een aantal scherpe aanbiedingen hebben, waaronder scherp geprijsde mijters, barretspelden en pietenkostuums!

U bent zondag 12 oktober 2014 van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur, aan Julianapark 5 in Veendam. De werkkamer van de goedheiligman en zijn pieten bevind zich in het park achter het Gemeentehuis in Veendam. De koffie met wat lekkers, aangeboden door de keukenpiet, staat voor u klaar.