Agenda

Live uitzending radioprogramma BlueprintDatum: 
vrijdag 3 oktober 2014 17:00 tot 19:00

 

Blueprint.png

Op vrijdag 3 oktober is een nieuwe uitzending gepland van het roots radioprogramma Blueprint vanuit de foyer van theater vanBeresteyn in Veendam. Deze keer met live sessies van de uit Los Angeles afkomstige Ted Russell Kamp en het duo Bright Blue Gorilla, eveneens uit Los Angeles. Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Het uitzendtijdstip is van 17.00 - 19.00 uur. Via de live stream op www.rtv-parkstad is het programma live te beluisteren en verder de hele week op www.rootsparadise.nl 

Ted Russell Kamp
Ted Russell Kamp is een singersongwriter uit Los Angeles die naam gemaakt heeft als bassist in de band van Shooter Jennings (zoon van Waylin Jennings). Inmiddels heeft hij zelf ook een indrukwekkend oeuvre opgebouwd en zijn nieuwe plaat “Night Owl” kreeg prachtige kritieken. Een mix van alt-country / americana en countrysoul en er werden zelfs vergelijkingen gemaakt met de cd ‘Nebraska’ van Bruce Springsteen. Vorig jaar oktober was hij ook te gast in Blueprint en maakte hij veel indruk, zeker in de nummers toen hij zich alleen begeleidde op elektrische bas. Ted Russell Kamp zal zijn opwachting maken in het eerste uur tussen 17.00 – 18.00 uur omdat hij ’s avonds nog een optreden heeft in Utrecht.
www.tedrussellkamp.com

Bright Blue Gorilla
Het duo Robyn Rosenkrantz en Michael Glover uit Los Angeles is een uniek duo op het snijpunt van muziek en film. Ze trekken de wereld rond met hun zelf gecomponeerde songs en hebben inmiddels ook 5 films uitgebracht. Ze zijn net terug uit China waar hun 5e film ‘Go With Le Flo’ werd gepresenteerd tijdens het Beijing Film Festival. Michael werkte in het verleden als editor bij de serie The Osbournes van MTV. Robyn en Michael werkten beide ook mee aan de film The Last Shot met Alec Baldwin. De muziek van BBG is terug te horen in tv series als Dawson’s Creek,  The Last Shot en 100 Girls. Kortom, een artistiek duo dat in een Amerikaans medium werd aangekondigd als ‘best live act of the year.
www.brightbluegorilla.com