Sport

Zaalvoetbal V&Z Veendam – week 49



IMG_4144_AA.JPG

Hoofdklasse
Futsal Topbrands won met grote cijfers van Sportplein dat derde staat. In een éénzijdige wedstrijd werd het 10-2 voor Futsal Topbrands. Brust scoorde vier doelpunten. Door deze zege blijft Futsal Topbrands theoretisch drie punten voor op de naaste belager CEVDET, dat met 4-1 won van Clias van der Laan verzekeringen. CEVDET-speler Maros vond twee keer het net.

Eersteklasse
Prins Elektro won met 5-2 van MF Shipping. Het was een gevoelige nederlaag voor MF Shipping. Door deze overwinning van Prins Elektro is het erg spannend, want ook Sandra’s Hairstudio won met 3-1 van Ciseaux D’or en doet net als Riklis Karto Hair, Sandra’s Hairstudio, MF Shipping, Kuko Kozijnen en Prins Elektro Techniek volop mee om promotie.

IMG_4149_AA.JPG

Tweedeklasse
Het was een goede week voor Futsal E.C. H. Het won twee keer. Woensdag werd Calker/Heikens verslagen met 8-0 en vrijdag moest ook OLRO Workwear er aan geloven en werd met 11-0 aan de kant gezet. Woensdag scoorde Slagter drie- van de acht goals. En vrijdag deden D. Reitzema, G. Reitzema en Omorogbe dit ook. OlRO Workwear speelde zonder wissels (door ziekte) en gaf best wel goed partij, maar zonder wissels is het niet te doen. Door deze twee overwinning staat Futsal E.C.H. vier punten achter op SWO Veendam met een wedstrijd minder gespeeld. SWO Veendam won met 5-3 van Stukadoorsbedrijf Oldenburger en daar scoorde C. van Dijk drie keer voor SWO Veendam. Govilla Futsal – Regioisolatie werd 2-4 en werd erg beinvloed door de scheidsrechter die wel terecht geel gaf aan Govilla Futsal, maar dit niet deed bij Regioisolatie. Ook werd de lijnrechter genegeerd en dat leverde behoorlijk wat frustratie op bij Govilla Futsal.

Derdeklasse
DWS/Drukkerij van de Kooi blijft maar winnen en is dus koploper met een voorsprong van vijf punten op Statusbar dat ook won. DWS won met 7-2 van Euro Mail en daar scoorden Zuidema en Korthuis elk drie goals voor DWS. Statusbar won met 6-5 van SCA Hygiene 1. P. Buurmeijer scoorde drie keer voor Statusbar. Kruit en Kramer – Go Kleine Panda werd 11-0 door doelpunten van Van Essen, die vier scoorde en  H.J. Kruit en van der Welt die elk drie keer scoorden. En Zuur vond één keer het net. Just 4 Kids – Rijschool Hillenga werd 4-4 en zo is nu ook Just 4 Kids van de hatelijke nul af.

IMG_4202_AA.JPG

Vierdeklasse
Veendam Fanatics won met 5-3 van Fc. Titanium en blijft bovenaan staan in deze klasse. Van Ringh won met 5-2 van SCA Hygiene 2 en L. Hoving scoorde drie- van de 5 goals.

Winkler Prins Competitie
FC. Kloedde won met 5-3 van Sparta en blijft ongeslagen en Gall scoorde twee van de vijf doelpunten. FC. Team verspeelde twee punten door gelijk te spelen tegen FC Knudde: 2-2. WildervankRangers – FC Horsefighter werd 5-2. FC. Mooiman deed het iets beter dan de eerste twee wedstrijden, want nu werd er verloren met 13-1 van Zwart Wit. Voor Zwart Wit scoorden Bonnema (4), Cosse (drie), Hassing en Wegman scoorden ieder twee goals.

IMG_4234_AA.JPG