Nieuws

Auto totaal vernield op station in Veendam
Getuigen gezocht!



20161205_143529.jpg

Tekst Dennie Gaasendam

Vernielde auto´s, gejatte brommers en fietsen. Het is de laatste tijd vaak raak op het station in Veendam. Begin vorige week werd er nog een fiets gestolen. Afgelopen donderdag werd er nog een brommer gestolen. En afgelopen weekend werd een personenauto totaal vernield bij het station. En dan al niet te spreken over al die gestolen fietsen in de weken en maanden ervoor. Bijna elke week zien we oproepjes op Facebook over bovengenoemde zaken. Zo plaatste Chantal Doddema vandaag een oproep op Facebook. Afgelopen weekend werd hun auto totaal vernield.

20161205_143516.jpg

Alle ramen van de auto lagen eruit
Ramen lagen eruit en persoonlijke spullen lagen bezaaid op de grond. Doddema zegt ´We kunnen de auto weg doen, financieel kunnen we dit niet laten maken´

20161205_143541.jpg

Ook de schade in de auto was fors
Volgens meerdere mensen ziet de politie af van verder onderzoek ondanks dat er camerabeveiliging aanwezig is op het station. Deze vraag is door ons uiteraard ook bij de politie gesteld. Een reactie volgt nog. Ziet u verdachte situaties meld dit dan gelijk bij de politie. Als er mensen zijn die iets vernomen of gehoord hebben van de vernieling van de auto van Doddema, laat dit dan weten. Bent u ook slachtoffer van diefstal of vernieling doe dan altijd aangifte.

Fotoalbum: