Sport

Zaalvoetbal V&Z Veendam – week 48



IMG_4087.JPG

Hoofdklasse
Sportplein deed goede zaken door met 12-4 Clias van der Laan te slachtofferen. In deze éénzijdige wedstrijd scoorde K. Slagter 5 van de 12 goals. Door deze 'monsteroverwinning' staan de boys van Sportplein op de derde plaats. Cevdet won met 3-1 van Draaijer Schilders. Het was een moeilijke avond voor Cevdet. Maar E. Beslic was de 'grote man' en stelde orde op zaken. Osman Gazi en Beautysalon Jannie zorgden er voor dat het publiek tot en met de laatste minuut op de banken bleef. Het werd 4-4.

Eersteklasse
MF Shipping deed goede zaken door Riklis Karto Hair met 1-0 te verslaan. Door deze zege is de achterstand op Riklus Karto Hair één punt. Maar MF Shipping heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Het was een leuke wedstrijd en er waren over en weer kansen. Maar M. Jager werd de matchwinner voor MF Shipping. Kuko Kozijnen won met 6-3 van JS -Viro. Deze partij ging lange tijd gelijk op. Maar daarna was 'de pijp' leeg bij JS-Viro. En Kuko Kozijnen ging er met de drie punten vandoor. Door deze zege heeft Kuko Kozijnen een punt minder dan Riklis Karto Hair. Ciseaux D o'r won met 6-0 van Beste Hypotheek. J. Bijl scoorde voor Ciseau D ór vier keer. Door deze nederlaag komt Beste Hypotheek in de gevaren zone. Sandra's Hairstudio won met 5-3 van autobedrijf Smid Meeden. Na een achterstand van 3-0. Prins Elektro Techniek won met 6-4 van Werkmax en Schoenmaker scoorde vier keer voor Prins Elektro Techniek.

IMG_4088.JPG

Tweedeklasse
Futsal ECH won met 7-0 van SWO Veendam. Dat was de eerste nederlaag voor SWO. Door deze nederlaag is de spanning weer helemaal terug. A.J. Slagter scoorde drie- van de zeven goals. Onderin deed OLRO Workwear goede zaken door met 6-5 te winnen van Slagerij K. Nieland. Riviera United won met 5-0 van Stukadoorsbedrijf Oldenburger. Door het verlies van Stukadoorsbedrijf Oldenburger steeg OLRO Workwear van de laatste plaats naar plaats acht. In de middenmoot werd de wedstrijd Regioisolatie – Calker/Heikens een ware thriller. Steeds als er een ploeg had gescoord deed de andere ploeg dat ook. Het bleef daar door een spannende wedstrijd en uiteindelijk trok Calker/Heikens aan het langste eind door met 7-6 te winnen. Voor Regioisolatie scoorde Van der Laan drie goals en dat deed ook B. Wollinga voor Calker/Heikens. De wedstrijd van Gadero tegen Govilla Futsal ging niet door, want op het laatste moment belde Gadero af.

Derdeklasse
Koploper DWS/ Drukkerij van de Kooi won met 5-1 van Go Kleine Panda. Status Bar won met veel moeite met 5-2 van Just 4 Kids. Het bleef lang spannend en het leek er op dat Just 4 Kids haar eerste punt zou halen, maar dat bleek valse hoop. Daar door blijft Just 4 Kids puntloos onderaan staan. Rijschool Hillenga won met 4-2 van Afterbeat. En Salone di Claudia won met 6-3 van Euromail. Ondermeer door vier goals van Claudia-speler D. Schipper.

IMG_4092.JPG

Vierdeklasse
Avebe won met 4-2 van Team 49 ers en staat nu tweede. Van Ringh won met 8-2 van Pizza in the Box, maar had ook maar drie veldspelers en een doelman tot hun beschikking. Dus is deze nederlaag geflatteerd en dit is altijd beter dan een boete. L. Hoving scoorde zes keer voor Van Ringh. CGKV Vastgoed Partners won met 3-1 van De Kandelaar.

WP Competitie
Er gespeeld in de jongste groep en daar zegde Vuurvreters op het laatste moment af dat ze niet kwamen, terwijl de Wuppies al klaar waren voor de wedstrijd. Het werd een reglementaire 5-0 nederlaag. Pino FC – FC Badslippers werd 4-4 en Drenth en Kral scoorde elk twee keer voor Pino FC. En Andrezejewski en Norda deden dat voor FC. Badslipper. FC. Pro had geen problemen met FC. Trekvogels, want de uitslag werd 9-0. Lutjeboer en Prins er ieder drie goals. Koploper Annie FC won met 3-1 van BrasUnited en daar scoorde Kamphuis twee- van de drie goals.

IMG_4093.JPG

Foto
Een paar spelers hebben een foto gemaakt met een valse wedstrijdformulier en deze aan de spelers gestuurd die er niet waren. En met een overwinning van 2-22. Maar daar 'stinkt' V&Z natuurlijk niet in.