Agenda

Lezing Groei & Bloei



Datum: 
maandag 24 oktober 2016 09:30

 

Lezing Groei & Bloei over de
natuurparken in Canada en Amerika

Maandag 24 oktober 2016 wordt er in de grote zaal in het A.G. Wildervanckhuis een film vertoond door dhr. en mevr. Weisenbach uit Veendam met de titel “Natuurparken in Canada en Amerika”. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Veendam en omstreken en is gratis toegankelijk voor leden, niet-leden betalen € 2,00. Aanvang 19.30 uur.

Groei & Bloei is een landelijke groenvereniging gericht op tuinieren. De vereniging heeft 150 afdelingen en rond de 40.000 leden. Ieder lid van de vereniging krijgt het tijdschrift Groei & Bloei 11 keer per jaar toegestuurd. Het magazine staat vol praktische tips, tuinreportage’s en achtergrondverhalen over plantensoorten en tuinieren. Voor meer informatie: www.groei.nl

Deze avond wordt verzorgd door dhr. en mevr. Weisenbach uit Veendam. Zij laten ons genieten van een film over natuurparken in Canada en Amerika.  In 1998 maakten zij een reis met een camper langs de westkust van Noord-Amerika. In 9 weken legden zij een afstand af van ruim 10.000 km. Tijdens deze reis kwamen zij door en langs vele parken, o.a. de Grand Canyon, Yosemite, Brice Canyon en Yellowstone. Daar zagen zij onder andere de oudste en grootste bomen ter wereld. Ook bezochten zij San Francisco en Las Vegas. Een vakantie om nooit te vergeten!