Nieuws, Sport

123inkt.nl hoofdsponsor jeugd Veendam 1894



DSC00921.jpg

VOETBAL - 123inkt.nl gaat optreden als Hoofdsponsor Jeugd en levert daaraan gekoppeld aan alle jeugdteams  A t/m F en de kabouterteams een volledig tenue. Dit tenue bestaat uit zowel een shirt, broek en kousen, een presentatiepak voor op de wedstrijddagen en een voetbaltas. Het doorpassen en ontwikkelen van alle tenues zal gedurende het seizoen 2016/2017 plaatsvinden, zodat vanaf seizoen 2017/2018 de uitstraling van Veendam 1894 er uniform en professioneel uitziet.

Met ruim 1,7 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei.

Al 9 jaar op rij is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot "Beste Webwinkel" in de categorie Computer, hard- & software bij de Nationale Thuiswinkel Awards en de Webshop Awards. Daarnaast is 123inkt.nl in 2010 en 2015 grote winnaar van de overall publieksprijs "Beste Webwinkel van Nederland".

In de bedrijfsfilosofie van 123inkt.nl past het om gezonde ondernemerszin te combineren met maatschappelijke betrokkenheid. Zo heeft men een uniek cartridge recycle programma opgezet waarmee al meer dan 90 goede doelen worden gesteund. De voorliefde voor sport binnen het bedrijf, voor voetbal in het bijzonder, leidde tot het opzetten van een sponsorprogramma dat geheel gericht is op het ondersteunen van het jeugdvoetbal.

Op basis van bepaalde criteria selecteert 123inkt.nl in elke regio van de KNVB één vereniging waar men zich als sponsor aan verbindt.  Het bedrijf kiest  o.a. voor Veendam 1894 omdat er naast het prestatiegericht voetbal, voor alle leeftijden en niveaus wordt geïnvesteerd in materiaal en trainingsfaciliteiten. Zo blijft voetbal een maatschappelijk verbindende factor, waarbij gelijkheid en plezier hand in hand gaan.