Nieuws

Jaarmarkt Wildervank derde editie goed bezocht



IMG_4505.JPG

DIVERS - Afgelopen zaterdag heeft van 11.00 tot 17.00 de jaarmarktmarkt plaatsgevonden met 85 kramen en een horecaplein. Waarvan 15 kramen van ondernemers uit Wildervank. Van Borgercompagnie was Grol met zijn befaamde asperges aanwezig.  Het was de derde editie van de jaarmarkt die in deze vorm door de Ondernemersvereniging was georganiseerd.

IMG_4578.JPG

Het centrale gedeelte stond op de Plantsoenlaan, Rozenlaan en aan de Postkade. Langs de Poststraat liep vanaf de Mercuriuslaan tot de Nijveenlaan een lange lint van zo’n 600 meter. De Poststraat was voor het verkeer afgesloten.

IMG_4559.JPG

De markt heeft 1000 bezoekers getrokken. De ondernemersvereniging van Wildervank kijkt terug op een mooie en gezellige marktdag. Er was voor een ieder ook wel iets vinden, het was heel divers. Verschillende branches waren vertegenwoordigd. Kinderen konden zich vermaken op een springkussen.

IMG_4541.JPG

Bij elk bestede vijf euro aan aankopen leverden de ondernemers een lot uit voor het Rad van Fortuin. De 45 te winnen prijzen waren ook door de ondernemers aangeleverd. Het Rad van Fortuin werd in drie rondes gespeeld, en de prijzen zijn allemaal uitgedeeld.

Fotoalbum: