Agenda

Benefietgala 2016 voor Stichting Leergeld



Datum: 
zaterdag 8 oktober 2016 19:00 tot 22:00

 

20160406_Benefietgala_01.jpg

Stichting Robin Hood Foundation houdt op zaterdag 8 oktober 2016 van 19:00 uur tot 22:00 uur een gala-avond in de vip-bar van Sportplein Indoorcentrum Veendam ten bate van het goede doel. De organisatie is in handen van RP Events & Entertainment en Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam. De organisatie probeert deze avond € 20.000,00 voor het goede doel binnen te halen! Tijdens deze gala-avond kunt u genieten van Live muziek, een 3 gangen menu, overheerlijk uitgebreid Galabuffet en Grand Dessert Buffet, voor u geserveerd aan tafel door leerlingen van de Hotelschool Noorderpoort Euroborg. De opbrengst van deze gala-avond komt geheel ten goede aan Stichting Leergeld Zuid-Oost Groningen.

Stichting Leergeld: Het betreft kinderen (4 tm 18 jaar) uit de regio`s Veendam, Pekela, Menterwolde, Oldambt, Bellingwedde, Stadskanaal en Vlagtwedde i.o., die vanwege financieel onvermogen van hun ouders in de knel zitten en daarom niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun ontwikkeling zo belangrijk zijn.

“Met muziek van een originele blaaskapel, speciaal voor de gelegenheid samengesteld uit leden van de Winkler Prins Harmonie zal een houten bierfust naar binnen worden gedragen ..” ? en volgens de Duitse traditie zal de burgemeester en Miss Oktoberfest Veendam 2016 het fust aanslagen! Wij hopen op een grote opkomst en steun van alle gemeenten en ondernemers in de regio Zuid-Oost Groningen.

Bent u geïnteresseerd in onze benefietgala ten behoeve van Stichting Leergeld of wilt u een (extra) donatie doen stuur dan een e-mail naar donatie@robinhood-foundation.nl 
Beide stichtingen hebben een door de belastingdienst erkende ANBI erkenning. Dat betekent dat de giften aftrekbaar zijn bij de aangifte inkomstenbelasting.

Goedkopere biertafels: Vanaf 21.00 begint het ‘traditionele Duitse Oktoberfest’. Ook daar kan men een biertafel reserveren, die zijn bestemd voor bijvoorbeeld vriendengroepen, familie, collega’s of teamgenoten. Een tafel kost 280 euro, en is bestemd voor 8 personen. Voor dat geld krijgen mensen 50 consumptiemunten, 25 munten voor traditionele Duitse gerechten, 8 maal entree, en op de foto met Miss Oktoberfest Veendam.

Aanmelden voor een biertafel kan op: info@rp-events-entertainment.nl

Miss Oktoberfest Veendam: Miss Oktoberfest Veendam is inmiddels bekend! Uit een tal van aanmeldingen mochten 3 kandidaten zich presenteren aan de jury. Zo is er bijvoorbeeld een fotoshoot gehouden, waarna het publiek haar stem uit kon brengen. Daarnaast was er een tweede opdracht die uiteindelijk doorslaggevend zou zijn voor wie de velbegeerde titel Miss Oktoberferst Veendam zou krijgen. Uiteindelijk was de 5 koppige jury het er over eens dat Laura Meijer Miss Oktoberfest Veendam moet worden, die overigens eerder die week ook nog eens de meeste stemmen vanuit de Veendammer bevolking kreeg. Voor Miss Oktoberfest is een actieve rol weggelegd in de aanloop naar het evenement. Zo mocht Laura afgelopen zondag bij de 29e Omloop van de Veenkolonien het startschot geven, en tijdens de prijsuitreiking de bloemen overhandigen aan de renners.

De kaartverkoop voor dit bierfestijn is inmiddels gestart. Kaarten zijn voor € 9,50 te verkrijgen bij Sportplein Indoorcentrum Veendam en Primera Hiemstra in Veendam en Hoogezand. Op de avond zelf kost een kaartje € 15,- aan de kassa (mits er nog kaarten beschikbaar zijn).