Nieuws

Nicks en Anke winnen Winkler Prins Talentenjacht



_MG_0453.jpg
Anke Dekkema

TALENTENJACHT - In theater vanBeresteyn werd zondag 7 februari de jaarlijkse Winkler Prins Talentenjacht Populair gehouden. Vijf bands en vier solisten traden op in de grote zaal van het theater. De jury, bestaande uit Jan Doddema, Tomas Bügel en Jukebox (de winnaars van vorig jaar), riep na een afwisselende middag Anke Dekkema uit tot winnares in de categorie solisten. “Het was een dynamisch optreden. Anke heeft uitstraling en een toffe timing,” aldus de jury. Nora Bouzorâo werd tweede met een ingeleefde versie van “Therapy”.

_MG_0497.jpg
de Nicks

In de categorie bands werden de Nicks (bestaande uit Nick Daniëls, Nick en Richard Borgers en Daan Harkema), unaniem tot winnaars gekozen. “Technisch goed en heel muzikaal. Ze kunnen zo door naar de vooropleiding van het conservatorium,” meende de jury. De band Fake Estate werd tweede met een zelfgeschreven nummer. Het zelfvertrouwen waarmee de jonge artiesten zich presenteerden was indrukwekkend.

_MG_0245.jpg

Ook presentatrices Margo Smeenge en Nora Bouzorâo leken geen zenuwen te kennen en praatten de middag soepel aan elkaar. Het was wederom een spetterende talentenjacht, die een groter publiek had verdiend.  

Fotoalbum: