Agenda

Speurtocht voor kinderen en ouders in Borgerswold



Datum: 
woensdag 10 februari 2016 14:00

 

Luchtfoto Borgerswold met Borgerswoldhoeve en waterskiplas.jpg

Speurtocht voor kinderen en ouders in Borgerswold
van Stichting Uitdeelpunt eerste hulp

Op woensdagmiddag 10 februari houdt de Stichting Uitdeelpunt eerste hulp een Speurtocht in Borgerswold. De speurtocht is ca 2,5 kilometer lang, en duurt van 14 uur tot 16 uur. Even lekker wandelen in de natuur en speuren met de ouders. Voor de drie beste oplossingen zijn leuke prijsjes te winnen. Voor het oplossen van de vragen krijgen de deelnemers een vragenlijst mee, met een stift voor de antwoorden. Er zijn 10 vragen op te lossen, waarvan er 2 voor de ouders zijn. De gewonnen prijzen kunnen na de speurtocht worden opgehaald.

Voor onderweg krijgen de deelnemers een tasje met drinken en wat lekkers mee.

Het idee achter de speurtocht is het lekker met de kinderen buiten in de natuur te zijn, om daar ook iets van mee te kunnen krijgen. En om samen lekker uit te gaan waaien. De ca 2,5 kilometer lange tocht  zal voor een deel langs het strand voeren en door een stukje bos. De route wordt met pijltjes aangegeven. De tocht staat onder begeleiding van 3 beheerders van het uitdeelpunt. Kinderen kunnen alleen meedoen met begeleiding van ouders.    

Opgave kan op de Facebook-site van de Stichting Uitdeelpunt eerste hulp. Het verzamelen is om 13.45 uur op de parkeerplaats bij de Borgerswoldhoeve.

embleem speurtocht.png