Zwemmers THOR Wildervank in de prijzen

ZWEMMEN - In Hoogezand vond zaterdag de eerste wedstrijd van 2016 plaats voor de zwemmers van THOR uit Wildervank. In zwembad De Kalkwijck werd deel 4 van de 25-50 meter competitie gezwommen. Veel persoonlijke records werden verbeterd.

Bram Joosten, Tessa Joosten, Anouk van der Maar, Elise Roelfs en Yke Spelde wisten zelfs op alle 3 gezwommen afstanden hun tijd te verbeteren.

Daarnaast konden er op de 50 meter schoolslag medailles behaald worden. Sven Brongers, Robert Joosten en Reina Poelman mochten de gouden medaille mee naar huis nemen, terwijl Bram Joosten, Tessa Joosten en Heleen Spelde zilver in ontvangst namen.

Over twee weken staat deel 5 van de competitie alweer op het programma, waar de zwemmers verder zullen strijden voor een plek in de finale, die later dit seizoen plaats vindt.