Agenda

Bruisend muziek spektakel met Imca Marina



Datum: 
zondag 14 februari 2016 14:30

 

20120214_Imca_Marina_DSC4626.JPG

Bruisend muziek spektakel met Imca Marina
in Woonservicecentrum de Breehorn Veendam

Voor de zesde keer organiseert Woonservicecentrum MFC De Breehorn, Bruisend Hart Veendam een muzikale middag op Valentijnsdag. Zondagmiddag 14 februari is er voor 55 plussers uit de wijk Sorghvliet en omgeving een gezellige middag waarin Imca Marina voor een onvergetelijke middag zal zorgen. Imca Marina is voor vele ouderen een goede bekende. De grootste hits zijn nog steeds “Viva Espana”en “Vino waar blijft de wijn”. De organisatie van Bruisend Hart Breehorn heeft met Imca Marina een veelzijdig artiest weten te contracteren die garant staat voor een bruisend feest.

De toegangsprijs is bewust laag gehouden en dat is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires en door een bijdrage uit het wijkbudget. De toegang tot deze middag kost in de voorverkoop € 7,50. Een kopje koffie/thee met iets lekkers en een consumptie met een hapje zijn gratis. Het programma is van 14.30 – 16.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur.

Kaarten zijn vanaf woensdag 27 januari dagelijks verkrijgbaar bij de huiswinkel in De Breehorn (tussen 8.00-11.30 uur en 14.00-15.30 uur). De voorverkoop sluit op 8 februari en vol is vol! Aan de kassa betaalt u € 10,00,-  Alle 55 plussers van de wijk Sorghvliet en omgeving in Veendam zijn op zondag 14 februari van harte welkom in MFC De Breehorn, Boven Westerdiep 86, 9641 LK Veendam.

Woonservicecentrum de Breehorn is het ‘activiteitenhart’ voor de wijk. In en om  De Breehorn worden het gehele jaar door diverse activiteiten georganiseerd. Woonservicecentrum De Breehorn is er namelijk voor de buurt en de buurt is belangrijk voor de Breehorn. Zorggroep Meander, Noorderpoort Veendam, Winkler Prins en Compaen werken op 14 februari 2016 vijf jaar formeel samen om de sociale contacten tussen jongeren, cliënten van De Breehorn en senioren uit Veendam te stimuleren.

De activiteiten zijn gericht op welzijn, ontspanning en thema gerichte activiteiten. Onder andere bewegen met ouderen, sjoelen, koersbal klaverjassen, biljarten, bloemschikken en nog veel meer. Ook organiseert De Breehorn grote activiteiten zoals een herfstmarkt, ontspanningsavonden en thema-avonden. Bij alle activiteiten die worden georganiseerd, ondersteunen de leerlingen van de beide scholen.

Woonservicecentrum MFC de Breehorn is onderdeel van Zorggroep Meander. Het is een multifunctioneel zorgcentrum, wat betekent dat in hetzelfde pand andere instellingen zijn gehuisvest, zoals o.a. NOVO ,Noorderpoort , de Trans en natuurlijk onze kapsalon.