Agenda

Christiaan van Hemert (cello) & Stefanie Rotzsch (piano)



Datum: 
zondag 7 februari 2016 11:30

 

Huis voor de Kunst interieur.JPG

Christiaan van Hemert (cello) & Stefanie Rotzsch (piano)
in Huis voor de Kunst

Christiaan van Hemert (cello) en Stefanie Rotzsch (piano) halen op zondag 7 februari alles uit zichzelf om u volop te laten genieten van de klank- en kleurwereld binnen dit kamermuziekconcert. Werken van componisten als L. van Beethoven, G. Fauré, R. Schumann, A. Vivaldi, P.I. Tsjaikovski en F. Mendelssohn zullen zich ontvouwen tot een prachtig concert.

Christiaan van Hemert studeerde cello aan het Utrechts Conservatorium bij Elias Arizcuren. van Hemert behaalde zijn master in 2000 met onderscheiding. Sindsdien remplaceerde hij in diverse Nederlandse orkesten waaronder het Noord Nederlands Orkest.

Pianiste Stefanie Rotzsch studeerde muziekwetenschappen aan de universiteit in Frankfurt en piano aan de conservatoria van Frankfurt en Utrecht. Stefanie trad op met verschillende ensembles en geeft daarnaast pianolessen.

Na afloop van dit kamermuziekconcert wordt u de gelegenheid geboden een unieke (museale)kunstcollectie en wisselende exposities te bezichtigen.

Het Huis voor de Kunst hoopt u te mogen verwelkomen om te kunnen genieten van unieke composities in de kleurrijke wereld van muziek en beeldende kunst.

Dit kamermuziekconcert wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking van het Huis voor de Kunst en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest.

Datum: 7 februari 2016
Locatie: Huis voor de Kunst
Adres: Stationsstraat 10 te veendam
Aanvang: 11.30 uur Inloop 11.00 uur
Entree: € 15,00 p.p. incl. koffie/thee en heerlijke tractaties

Meer info en reserveringen: www.huisvoordekunst.com/evenementen