Nieuws, RTV Parkstad

Met radioprogramma Blueprint het weekend in



_MG_9614.jpg
Thomas Kaldijk

VANBERESTEYN – Vrijdag kwamen ruim 70 mensen naar de foyer van theater vanBeresteyn om tussen 17:00 uur tot 19:00 uur aanwezig te zijn bij de eerste live uitzending van het roots radioprogramma Blueprint van 2016.

Thomas Kaldijk, docent aan de Winkler Prins, organiseert al jaren het radioprogramma Blueprint, die maandelijks live wordt uitgezonden. Artiesten uit de gehele wereld, die in Nederland zijn voor optredens, komen naar Veendam. Een groot deel van de kosten betaald hij uit zijn eigen zak.

_MG_9695.jpg
The Sweeter Sins

The Sweeter Sins uit Groningen hebben Thomas gevraagd of ze een keer mochten optreden in zijn radioprogramma, vrijdagavond stonden ze op de planken. De optredens werden afgewisseld door The Little Cash Band uit Veendam. Een band  rondKrzysztof Groen. Groen is de personificatie van een oude ziel in een jong lichaam. Deze jonge Veendammer is al zijn hele leven aangestoken met het country-virus.

_MG_9651.jpg
The Little Cash Band

Op zijn 12e pakte hij dan ook de gitaar ter hand en een jaar later zong hij, begeleid door zichzelf, de countrysterren van de hemel met werk van onder anderen Johnny Cash en Willie Nelson. Sinds begin dit jaar maakt hij furore met zijn Johnny Cash-coverband The Little Cash Band.

De laatste tijd zien we dat steeds meer mensen naar de gratis live uitzending komen van Blueprint.

Om de uitzending terug te luisteren: www.rootsparadise.nl 

Fotoalbum: