Agenda

31 talenten op het podium van Het Perron!



Datum: 
donderdag 26 november 2015 20:00

 

Op 26 november 2015, vanaf 20.00 uur is in Het Perron, Parallelweg 4 een optreden van de popbands en zangleerlingen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool (MDT).

Er doen 5 bands mee: De band van Bart, Cat Princess, 2IV, Ladies Only, Bloomington. Het bijzondere is, dat het merendeel van de bands nog maar net begonnen is samen te spelen en nog maar kort gecoacht is. Dat wordt dus hun eerste optreden! Ze spelen en zingen vooral popnummers, onder andere, ‘Not over you’ - Gavin DeGraI, ‘I follow rivers’ – Triggerfinger,’ Lost’ - Anouk, Elke band speelt ca 3 nummers.

Dan zijn er nog de zangtalenten Jessica Salomons en Michelle Veldhuis die zichzelf begeleiden op piano en afwisselend bij elkaar de backing vocals zingen.

De MDT biedt bandcoaching aan. Bands leren daar, behalve uiteraard het spelen en zingen, hoe ze een optreden moeten regelen, hoe ze een goede performance maken en wat hun kwaliteit moet zijn. Bij de vaardigheden horen ook het opbouwen en weer opruimen van het materiaal. De leerlingen worden geselecteerd voor een band en ze worden gecoacht door een docent lichte muziek.

De beste leerschool is natuurlijk het podium en dat gaan ze op 26 november ervaren.

Publiek is van harte welkom.

Entree is gratis.