Sport

Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam - week 40



zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
In deze klasse zijn na drie wedstrijden nog twee teams zonder punten. Draaier Schilder won met 3-1 van Sportplein. O.G.Team won met 3-2 van Sandra's haarstudio. Bovenin won Galacticos 1 met 8-2 van Wilsumer Chalets. Galacticos was duidelijk de betere ploeg en had in Faraouni de uitblinker Yuksel. TTK won met 9-1 van Futsal Tobrands en daar had J. Buurke het erg naar zijn zin, want hij scoorde maar liefst zes van de negen doelpunten. Rainbow Events hield aan de wedstrijd tegen Beautysalon Jannie een punt over. Het werd 6-6 in een zeer aantrekkelijke wedstrijd en de uitslag was dan ook terecht. Voor Rainbow scoorde Sanders drie goals.

Eerste klasse
Xelvin Galacticos 2 won met 6-4 van Xelvin. De wedstrijd tussen Osman Gazi-Hypotheek werd 6-1. Het onderling duel werd na een moeilijk begin met gemak gewonnen door Osman Gazi waar S. Ylmaz drie keer scoorde. Het tot nu toe nog puntloos Vireau bloemen won verdient van het nog ongeslagen MF Shipping. MF Shipping was sterker, maar Vireau Bloemen liet de tegenstander komen en kwam er snel uit en scoorde dan ook. Dat kwam mede door dat de doelman van MF Shipping geblesseerd is en daarom een speler in het doel had staan. Al met al een verdiende overwinning voor Vireau bloemen. Autobedrijf Smid Meeden won met 5-4 van Ciseaux D’or. De laatste minuut duurde wel zes minuten en volgens Ciseaux D’or hadden zij een vrije trap moeten hebben. Maar de scheidsrechter besliste anders en daaruit werd gescoord wat voor hun zeer frustrerend was. Autobedrijf Smid is nu de enige zonder punt verlies in deze klasse.

Tweede klasse
Werkmax won nipt van Dofine en Van de Velde scoorde twee keer. SWO Veendam-Slagerij Karel Nieland werd 3-3 in een spannende wedstrijd. Kruit en Kramer pakte eindelijk een punt door met 6-6 gelijk te spelen tegen Calker/Heikens.

Derde klasse
Euromail won met 5-3 van FC Titanium. Euromail gaf bijna de overwinning nog weg op het laatst. SC Wiebri-Bareveld werd 5-3 en beide ploegen hebben nu elk een punt en Galacticos met 7-0 van Smurfit/Kappa. Hendriksen scoorde vier keer voor Smurfit/Kappa. Regioisolatie – JW Bouw werd 1-3 en daardoor is JW Bouw nog steeds ongeslagen en was het voor Regioisolatie de eerste nederlaag.

Vierde klasse
Koploper Afterbeat won reglementair van Van de Wiel, dat geen team op de been kon brengen. Van Ringh won met 4-0 van Team 49'ers en A. Faber scoorde drie goals. Ook nog ongeslagen is GHV/Vastgoedpartners na twee wedstrijden. Het werd 5-1 tegen Avebe. Door ondermeer twee doelpunten van Huberts, die over kwam van Futsal Topbrands. Veendam Fanatics-CGKV werd 5-1.en Sulter van Fanatics scoorde drie van de vijf goals. Door deze nederlaag blijft De kandelaar samen met v/d. Wiel op nul punten staan.