Nieuws

NOVO Veendam strijdt voor geldprijs VSB-Fonds



20150904_Verzilver_je_idee_00A.JPG

STRIJDT  –  NOVO Veendam strijdt voor een geldprijs van het VSB-Fonds. Het fonds schreef een wedstrijd uit genaamd “Verzilver je idee”. Voor de provincie Groningen behoort NOVO Veendam tot één van de tien kanshebbers. Alle kanshebbers namen vandaag op de Grote Markt een filmpje op waarin in één minuut het idee uit de doeken werd gedaan. Het filmpje komt vanaf 9 september op de actiesite te staan en vanaf dan kan er gestemd worden.

‘Verwen-je-lijf-dag’
NOVO Veendam wil een ‘Verwen je lijf-dag’ organiseren voor buurtbewoners rondom de woonlocatie. Initiatiefneemster Marlies Krikke vertelt erover:’’ Voor cliënten van NOVO is het niet gemakkelijk om bij een sportclub te gaan, om zelf een gezond potje te koken of om zichzelf eens heerlijk te verwennen. Buurtbewoners hebben vaak ook een druk gezinsleven dat voldoende beweging of een ontspannen middag in de weg staat. Door de ‘Verwen-je-lijf-dag’ te organiseren willen we alle buurtbewoners rondom de woonlocatie met elkaar in contact brengen en aandacht vragen voor een gezonde leefstijl. En daar hoort bewegen, lekker eten en voldoende ontspanning bij!”

Stemmen kan vanaf 9 september
Vanaf woensdag 9 september staan alle filmpjes online op de actiesite www.vsbverzilverjeidee.nl. Vanaf dan kan er gestemd worden. We roepen iedereen op om de ‘Verwen-je-lijf-dag’ in Veendam te steunen. Dus stem op ons!

Over NOVO
NOVO biedt ondersteuning, begeleiding en zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij hun mogelijkheden en kwaliteiten zo optimaal mogelijk kunnen benutten en zo zelfstandig mogelijk en geïntegreerd kunnen meedoen in de maatschappij.