Regio

Brassband Elad organiseert organiseert Play In
voor koperblazers en slagwerkers



Brassband_Elad-1.jpg

“Brassband Elad organiseert Play In voor koperblazers en slagwerkers op 3 oktober 2015”

MENTERWOLDE - Op 3 oktober 2015 organiseert brassband Elad uit Muntendam een gratis toegankelijke Play In voor koperblazers en slagwerkers uit de wijde regio. Tijdens deze dag hoopt de band met zoveel mogelijk mensen een tweetal werken in te studeren om die vervolgens tijdens een concert uitvoeren. Medewerking wordt verleend door Frank de Boer (Soli Brass) die verbonden is aan Geneva Instruments. Hij zal een workshop verzorgen en als solist te horen zijn tijdens het concert. De dag staat onder leiding van dirigent Gosse Reijenga.

We beginnen om 10:00 uur met een inloop. Onder het genot van een kopje koffie kunnen de deelnemers kennismaken met elkaar. Vervolgens zullen we in een aantal repetities twee werken instuderen die we 's avonds ten gehoren zullen brengen tijdens een concert. Uiteraard dragen we zorg voor een lunch en broodmaaltijd. De dag eindigt rond 20:30 uur.

Voor deze dag is Elad een unieke samenwerking aangegaan met Geneva Instruments. Ze zijn aanwezig met een stand waar de deelnemers kunnen proefspelen en uitleg kunnen krijgen over dit merk wat een stevige opmars maakt wereldwijd. Om ook te laten horen hoe het klinkt, zal cornettist en Geneva artist Frank de Boer (Soli Brass) samen met het gelegenheidsorkest een solowerk ten gehore brengen. Frank zal ook een workshop verzorgen gedurende de dag.

Het evenement wordt gehouden in de oude Hervormde kerk in Meeden en deelname is gratis. Meer weten of aanmelden? Kijk snel op www.brassbandelad.nl/playin of bel met secretaris Harald van Leeuwen (06-51163673).