Nieuws

Electro Veendam viert eerste verjaardag in Veendam



Electro Veendam.jpg

CENTRUM - In het afgelopen jaar zijn we hard gegroeid en hebben we grote stappen gezet richting de toekomst zegt eigenaresse Susan Kampinga van Electro Veendam. Vanaf de dag van de opening is het een groot weerzien van oude relaties uit de jaren waarbij mijn partner eigenaar was van Expert in Veendam. Mensen herkennen bij ons de bekende gezichten en daarmee het hartelijke, service gerichte gevoel zoals dat reeds vanaf de beginjaren tweeduizend aanwezig was bij onder andere zijn voormalige locatie aan het Prins Hendrikplein en iets later de Winkler Prins Passage.

Zijn stap naar de passage was achteraf voor dat bedrijf geen juiste beslissing gezien de moeizame bereikbaarheid en daarnaast het gebrek aan individuele uitstraling. Samen met een terugloop in de economie op een gegeven moment niet meer haalbaar. Dan komt het moment dat je keuzes moet maken en je klanten voorop moet stellen. Het feit dat we daarvoor alles 100% hebben kunnen regelen komt ons nog steeds ten goede. Mensen geven ons het vertrouwen en komen meer dan eens terug vanwege die afwikkeling. Het feit dat een landelijke organisatie ook een vestiging in Veendam is begonnen is voor ons een extra motivatie om nog beter ons best te doen op het gebied van service en kwaliteit. Wij zeggen intern altijd; Service door Veendammers voor Veendammers.

Met de eerste verjaardag eind oktober van Electro Veendam hebben we nog een groot aantal activiteiten op stapel staan. Allereerst gaan we de winkel ombouwen naar de trend die we het afgelopen jaar hebben waargenomen. We hebben rustig in kaart gebracht wat de klant van ons verwacht en waar we het aanbod op af moeten stemmen. De komende weken zal dan ook in het teken staan van een stuk opruiming met daarna een nieuwe indeling ten gevolg. In Oktober kunnen we dan enkele nieuwe merken introduceren in ons assortiment alsmede bestaande merken beter presenteren en demonstreren. Uiteraard laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan en kan de consument daar met vele acties van profiteren.

Ook zullen we in oktober een nieuw concept introduceren die op dit moment nieuw is voor Veendam. Dit concept zal voor veel van onze klanten een grote besparing realiseren. Met een spectaculaire startactie gaan we dit straks in oktober introduceren. Op die manier blijven we onderscheidend!

Kortom; Houd ons nieuws de komende weken in de de gaten! En wilt u het van dichtbij volgen? De koffie staat klaar!!

Electro Veendam, Kerkstraat 39, Tel. 0598-470320