Nieuws

Sightseeing Run Veendam start met een Kidsrun!



Sightseeing Run_00.jpg

RUN - Op zaterdag 22 augustus 2015 vindt de tweede editie plaats van de Sightseeing Run Veendam. Deze unieke, recreatieve loop laat de deelnemers dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden van Veendam rennen. Het evenement zal om 13.00 uur starten met een speciale Kidsrun door het centrum van Veendam.

Kidsrun
Nieuw dit jaar is de Kidsrun door het centrum. Een rondje van ongeveer 1 kilometer speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De Sightseeing Run staat erom bekend een recreatieve loop te zijn waarbij de nadruk ligt op de belevenis en niet op het wedstrijdelement. Bij de vijf en tien kilometer zijn daarom ook geen prijzen te winnen, bij de Kidsrun echter wel. De winnaar van de Kidsrun mag namelijk het startschot geven voor de tien kilometer lopers!

Opgeven Kidsrun!
Lijkt het je leuk om deel te nemen? Opgeven voor de Kidsrun kan van 1 t/m 15 augustus 2015 bij Mijnnnn! Kamer, Winkler Prins Passage 2 in Veendam. Deelnemen kost slechts €2,50 en opgeven op de dag zelf is ook mogelijk. Iedereen die meeloopt krijgt een leuke herinnering aan de Sightseeing Run. Maar de kinderen die zich bij Mijnnnn! Kamer hebben opgegeven krijgen ook een leuke goodiebag!

Vragen?
Meer informatie over de Sightseeing Run staat op www.veendam.nl/sport.