Nieuws

Blikseminslag in Rivierenbuurt en provinciehoek Veendam
SKV handenvol aan storingen



skv.jpg

Bron: SKV

SKV - Wegens een flinke blikseminslag in de omgeving van de Rivierenbuurt zitten veel abonnees in de Rivierenbuurt en Provinciehoek in Veendam sinds zondagmiddag zonder televisie en/of internet/telefonie. Bij SKV zijn zondagmiddag en zondagavond tientallen storingsmeldingen binnengekomen.

Onze monteurs zijn zondagmiddag meteen na de inslag op pad gegaan. Er zijn zoveel meldingen binnengekomen dat het helaas niet mogelijk was om iedereen zondagavond al te helpen. Onze monteurs zijn tot 22.00 uur bezig geweest.

De oorzaak van de storingen kan divers zijn. Soms is de apparatuur van SKV in uw meterkast door de blikseminslag beschadigd, soms is tv-, radio-, internet of telefoonapparatuur van mensen beschadigd door overspanning of inductie als gevolg van de blikseminslag in de buurt.

In het geval apparatuur van SKV oorzaak is van de problemen doen we er uiteraard alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Het is raadzaam om zodra je thuis bent tv, radio, internet en telefoon-apparatuur te testen.

Wij adviseren abonnees van SKV die problemen ontdekken contact op te nemen met onze storingsdienst. Onze helpdesk is bereikbaar via telefoon: 0598 – 712020

SKV zal maandag de hele dag monteurs inzetten om de bliksemproblemen op te lossen.

We nemen waar mogelijk met iedereen die zich via de storingslijn 0598 – 712020 heeft gemeld persoonlijk contact op om een afspraak te maken.

Indien mensen maandag overdag niet thuis zijn, of moeilijk bereikbaar, verzoeken wij hen om maandag nogmaals persoonlijk contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.