Nieuws

Gemeentemedaille voor marktmeester Henk Bolman



IMG_6481.JPG

WAARDERING - Burgemeester Sipke Swierstra reikte vrijdagmiddag de gemeentemedaille van Veendam uit aan Henk Bolman uit Veendam. Dit gebeurde in het gemeentehuis van Veendam.

Bloemen- en Tuinmarkt en Vakantiemarkten
De heer Bolman is al veertig jaar de drijvende kracht achter de jaarlijkse Bloemen- en Tuinmarkt. Op 2 mei 2015 was het de laatste keer dat hij de organisatie op zich nam. Bolman stopt met het organiseren van de Bloemen- en Tuinmarkt. Op 1 mei is de heer Bolman 85 jaar geworden.

IMG_6524.JPG

De heer Bolman is ruim veertig jaar actief geweest in de organisatie van de Vakantiemarkten in het centrum van Veendam. De heer Bolman heeft veel voor de Veendammer gemeenschap betekend. Daarom heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de gemeentemedaille aan hem uit te reiken.

Gemeentemedaille
De gemeente Veendam kan de gemeentemedaille toekennen aan personen die zich door uitzonderlijke prestaties meer dan gewoon verdienstelijk hebben getoond of die zich gedurende lange tijd ten opzichte van de Veendammer gemeenschap grote verdiensten hebben verworven.

Fotoalbum: