Nieuws

Benefietavond op Het Perron brengt
€ 700,00 op voor Stichting Ambulance Wens



sized_IMG_8188.JPG

HET PERRON - Vrijdag 26 juni was het dan eindelijk zover! De benefietavond voor Stichting Ambulance Wens op Het Perron in Veendam. Veel regionale artiesten traden belangeloos op om geld in te zamelen voor dit goede doel. Voor € 2,00 was je verzekerd van een gezellige avond vol met muziek.

De oprichter van de stichting, Kees Veldboer, was aanwezig om informatie te geven aan iedereen die belangstellig had. Hij had een vrijwilliger meegenomen, Dirk, die aan het begin over het ontstaan van de stichting vertelde en waar de stichting voor staat. Naderhand kwam ook Mirjam langs, die woonachtig is in Vlagtwedde en vrijwilligster is op de ambulance. Ook was de uitgeefster van de “Droommannenkalender”, Anneke Dijkstra van Look Around Winschoten, aanwezig om haar kalender te promoten en te verkopen. Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan de stichting. (bestellen kan via projectsupportbv.nl/acties.php)

_MG_4473.jpg

Daarna werd snel overgegaan naar het muzikale gedeelte van de avond. Iedere artiest zong 4 á 5 door hunzelf uitgezochte nummers. De avond werd geopend door een optreden van Patrick Dijkstra en Harm Jan Wijnholds. Daarna volgden Willem Hut, Janneke Wiersma, Popkoor Moor, Rachelle Paris, Peter Pijper, Ballade met Agnes Woltjes, Chris Kleine en Tity Veen, Wia Buze, Krzystof Groen, Rika Hamminga en Coen, Roy Sipma, Harmke en Patrick Kampinga. Viviane Cant moest helaas verstek laten gaan ivm ziekte en zij werd vervangen door Truida. Na hun optreden kregen alle artiesten een bosje bloemen mee naar huis die was aangeboden door Vireau.nl in Veendam.  De presentatie van de avond lag in handen van Peter Pijper, ook wel bekend van radio Menterwolde. Het licht en geluid van de avond werd geregeld door Jakob Snijder.

Diverse ondernemers uit Veendam en daarbuiten hadden een prijs beschikbaar gesteld voor een verloting om de opbrengst van de avond te verhogen. Hieraan werkten mee: Attractiepark Drouwenerzand, Landgoed Nienoord, Zwembad Tropiqua, Truckstar Assen TT, van Ringh Optiek, Livera, Perola Creatief, Trendy Hairfashion, Jac Sulter, La Vache, Primera Hiemstra, Croissanterie Kielman, Valkema Sport, Het Perron, Style Hunter, Lamain’s Campingshow, De Veenpoort Veendam en Ontbijtservice Noorderland.

sized_IMG_8191.JPG

Ook willen we een speciale woord van dank geven aan  EHJ Verhuur Gieten voor het beschikbaar stellen van een grote tent en Edwin voor de tafels en banken. De EHBO lag deze avond in handen van Johannes Vreezen en zijn dochter Kimberly.

Tijdens de avond zijn er foto’s geschoten door verschillende fotografen. Parkstad Veendam was van de partij, alsmede fotografen van “met Egbert door Veendam” en The All Seeing Eye.

De opbrengst van de avond is € 700,00!

Alle artiesten, ondernemers, vrijwilligers en natuurlijk het publiek, nogmaals bedankt voor het mogelijk maken van deze avond.

Fotoalbum: