Sport

Voorrondes Zechstein Stratenvolleybal goed verlopen.



20150518_Zechstein_Stratenvolleybal_15-05-2015.JPG

VOLLEYBAL - Vrijdagavond klokslag 19:00 uur was de aftrap voor het Zechstein stratenvolleybal  toernooi. Andries Barla, voorzitter Flash Veendam wenste alle deelnemende teams een sportief en gezellig toernooi toe.

Het toernooi is over twee dagen verspreid: op vrijdag 15 mei vonden de voorrondes plaats en op vrijdag 22 mei worden de finales gespeeld. Twintig teams verspreid over vier poules strijden om de zege. 

Vanwege de grote belangstelling voor het stratenvolleybal is er dit jaar gekozen voor een nieuwe opzet. We spelen nu met een winnaars-poule en een verliezers-poule. Natuurlijk wil elk team graag winnen, maar toch staat bij dit toernooi het gezellig samen sportief bezig zijn voorop. Gezien de samenstelling van de teams en door het uitgekiende wedstrijdschema op beide avonden is elk team verzekerd van veel volleybalplezier. 

Vrijdagavond 22 mei worden de finale- en verliezersrondes gespeeld. Team Muntenbrouk, Sportplein 1, EM Sporting en ISN Osman Gazi Moskee Veendam hebben zich alvast geplaatst in de voorrondes in de winnaars-poule. Alle 20 teams zullen vrijdag 22 mei nogmaals strijden voor een mooie prijs in de finales! 

Poule indeling downloaden: