RTV Parkstad

Samenwerking Radio Parkstad en andere lokale omroepen



SAMENWERKING - Radio Parkstad, RTV Stadskanaal, Havenstad FM, RTV LOGO, Radio Westerwolde en Radio Compagnie gaan samenwerken. Zij verenigen zich in een zogenaamd Regionaal Media Centrum (RMC), zoals die momenteel ook elders in het land worden ingesteld.

Samenwerking lokale omroepen
Deze RMC’s zullen een lokaal toereikend media-aanbod verzorgen in een gebied met zo’n 100.000 inwoners. Het mediapodium bestaat uit zowel radio, TV als internet.

Op 29 mei a.s. zullen de zes omroepen in Stadskanaal een intentieverklaring ondertekenen. Deze gebeurtenis vormt de officiële start van de samenwerking binnen het nieuwe RMC. Tevens zal dan de naam en het logo van het RMC worden onthuld.

Reacties


Beste lezer,
Is het een leuk idee om aandacht in uw radio programma te besteden aan ons open huis op zaterdag 18 juni a.s.

Op 1 mei opende HUIS WIERENGA, Centrum voor Bezieling, haar deuren. Huis Wierenga is een spirituele praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei. Voor André Wierenga is dit de doorstart van zijn Praktijk voor Bespiegelingen en Atelier André Wierenga, voor Sandra Joosten betekent dit een nieuw begin na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de zorgsector.
André en Sandra zien steeds meer mensen die vastlopen op een bepaald punt in hun leven. Ze zien mensen die kampen met angst, pijn, verdriet, woede, vermoeidheid, eenzaamheid, maar ook met gevoelens van leegte, ondanks dat ze ogenschijnlijk alles goed voor elkaar hebben in hun leven. Zij hebben de visie dat deze mensen onvoldoende contact hebben met of durven te leven vanuit hun ziel. De basis van hun werk zijn consulten. Een consult kan zijn een gesprek (coaching, paranormale waarneming, spirituele astrologie) of een healing (magnetiseren, energetische massage). Een combinatie is ook mogelijk. Zij ontvangen mensen vanuit een warme en huiselijke sfeer. Hun benaderwijze is liefdevol, betrokken, helder en ontspannen. Dit zorgt ervoor dat mensen meer vertrouwen in en grip krijgen op hun leven, waardoor ze meer innerlijke rust en harmonie ervaren.
Daarnaast bieden zij diverse cursussen (intuïtief schilderen, persoonlijke groei) en workshops met telkens een ander thema. Door middel van deze activiteiten helpen André en Sandra mensen om de weg naar hun hart weer terug te vinden en vol bezieling in het leven te komen staan.
Ook geeft André maandelijks lezingen en leidt hij een gebedsgroep. André is naast spiritueel paragnost eveneens spiritueel kunstschilder waarbij hij levensprocessen visueel maakt. De ervaring leert dat zijn werk een sterke beeldkracht heeft die confronterend, verhelderend en inspirerend werkt. Hij maakt tevens werk in opdracht.
Op zaterdag 18 juni van 14.00 – 17.00 uur houden zij een open huis. Dit is tevens de feestelijke opening van hun Centrum voor Bezieling. U bent van harte welkom!
Voor meer informatie: www.huiswierenga.nl
Contactgegevens: Huis Wierenga, Fregatstraat 77, 9642 LB Veendam, tel. 0598-795419

Met vriendelijke groet,

André Wierenga