Regio

Themamiddag ‘de Kinderboerderij’ in MFC De Binding



OUDE PEKELA - Woensdag 22 april organiseert de Bibliotheek in samenwerking met peuterspeelzaal de Blokkendoos en de vier basisscholen in Oude Pekela een themamiddag ‘de Kinderboerderij’ in MFC De Binding.

De afgelopen periode hebben de peuters en kleuters in Oude Pekela gewerkt rondom het thema de kinderboerderij. Op woensdag 22 april wordt het thema afgesloten met de opening van een tentoonstelling én een spelmiddag voor kinderen en ouders.

Wethouder Anneke Duit van de gemeente Pekela opent om 13.30 uur een tentoonstelling met werkjes over de kinderboerderij. Aansluitend kunnen ouders en kinderen meedoen aan diverse activiteiten.
In De Binding is een parcours uitgezet met leuke spellen. Zo kunnen de kinderen op de foto met het eendje Gonnie, bekend van de boeken van Olivier Dunrea, wordt er voorgelezen, geknutseld of kunnen ouders en kinderen meedoen aan het beweegcircuit van Team Sport van de gemeente Pekela. Voor de kinderen die meedoen ligt na afloop een klein cadeautje klaar.

De themamiddag kent een vrije inloop en duurt van 13.30 – 16.30 uur. Het spellencircuit is voor kinderen van 2 tot 7 jaar.