Agenda

Muzikaal, theatraal en grappig cabaret van Dorine Wiersma



Datum: 
vrijdag 1 mei 2015 15:00

20150416_VanB_Dorine_Wiersma_D&A_2014_FC.jpg
Op vrijdag 1 mei staat Dorine Wiersma in vanBeresteyn met haar voorstelling D & A (Dorine & Aanhang). Ze vertelt in haar show op uiterst grappige wijze over haar familie: over een neef met een heldenstatus en nichten met dwangneuroses. Over doorgeslagen pubers en de opvoedkunsten van geschifte tantes. Over hypochonders, kleptomanen en andere gekken. Over vaders met een koekoeksjong en moeders met het lege nest syndroom. Over opa die fout was in de oorlog maar toch erg lief voor de kleinkinderen. Ze haken allemaal in elkaar in het DNA van Dorine.
Zingend, gitaarspelend en persiflerend vertelt Dorine de verhalen van haar bloedverwanten. Een onmisbaar programma voor iedereen met iets van familie.

Dorine Wiersma studeerde klassiek gitaar aan het Hilversums Conservatorium. Lange tijd schreef zij teksten en muziek voor andere artiesten en was zij als gitarist werkzaam in diverse ensembles en bands. Later ging het roer om en schreef zij haar eerste eigen liederenrepertoire.

De pers:

  • "Geestig en virtuoos. Buitengewoon grappig” - Spits
  • "Scherpe goedlopende teksten die vaak doen denken aan Annie M.G.Schmidt” -  telegraaf Annet de Jong.

Aanvang 15.00 uur. Kaarten via de website www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa van ma – vr van 13.00 – 16.30 en één uur voor aanvang van de voorstelling.