Nieuws

Sportwijk Veendam Noord officieel van start



SPORTWIJK - Op zaterdag 2 mei 2015 wordt Sportwijk Veendam Noord officieel geopend. Vanaf 10.00 uur zijn er in en rondom gymzaal De Hoogkamp verschillende activiteiten voor jong en oud. De aftrap is een heliumballonwedstrijd voor de kinderen uit het basisonderwijs.

Sportwijk
Op 1 noveBber 2014 is het project Sportwijk Veendam Noord van start gegaan. Doel van dit project is om de inwoners van de wijk meer in beweging te krijgen en te houden. Om dit doel te bereiken wordt er een vernieuwend (sport)aanbod opgezet naar aanleiding van de behoeftes van de inwoners. Lokale (sport)organisaties hebben hiervoor een subsidie aangevraagd. Deze subsidie is gehonoreerd en loopt tot 1 november 2016.

Behoeftepeiling
Om een goed beeld te krijgen van de behoeftes van de inwoners wordt een behoeftepeiling naar alle inwoners van Veendam Noord gestuurd. Door deze in te vullen en in te leveren krijgt de stuurgroep Sportwijk Veendam Noord een goed beeld van de behoeftes van de inwoners. Onder alle volledig ingevulde behoeftepeilingen worden meerdere prijzen zoals een fiets of boodschappenpakket verloot. De prijsuitreiking is tijdens de startbijeenkomst op zaterdag 2 mei 2015.

Startbijeenkomst
Op zaterdag 2 mei 2015 van 10.00 tot 12.00 uur wordt het project officieel geopend. Deze opening wordt gehouden in en rondom gymzaal De Hoogkamp. Zo is er ouder- kind gymnastiek, bootcamp, mountainbiken of sportief wandelen. De ochtend wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de behoeftepeiling. Deelname aan de activiteiten is gratis.