Sport

Weekverslag V&Z Veendam



zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Het eerste team van  Van Ringh won met 6-4 van TTK/Karma. TTK/Karma gaf goed partij tegen een beter spelend Glasgarage/Van Ringh. Glasgarage/Van Ringh kwam met 2-0 voor tegen TTK-Karma. Daarna kwam TTK/Karma terug tot 2-3. En het leek nog een spannende wedstrijd te worden. Maar Glasgarage-Van Ringh-speler T. Faraouni was de uitblinker en hij scoorde vier keer. En zodoende kwam de overwinning niet meer in gevaar. Scheidsrechter Klinkhamer floot een prima partij en dat mag ook wel eens gezegd worden.

VV Ron Haans won met 5-0 van Draaijer Schilders, dat geen team op de been kon brengen. Beautysalon Jannie won de laatste wedstrijd van dit seizoen met 7-4 van Brouk. Met E. Wolf in het team is Beautysalon Jannie een moeilijk te verslaan team. Bij Brouk scoorde E. Staal drie maal.

Overgangsklasse
In de overgangsklasse, die waarschijnlijk volgend seizoen niet meer terug komt, won Futsal Topbrands met 7-6 van Autobedrijf Smid Meeden. Met nog een wedstrijd te gaan voor Topbrands kan Londeman topscorer worden in deze klasse. Samen met Nagel van Sandra’s Hairstudio, die is uitgespeeld,  hebben beide spelers 26 keer gescoord.

Sandra's Hairstudio won met 5-0 van Clias-Van der Laan verzekering. En SWO Veendam won met 9-4 van Kruit en Kramer.

Klasse 2 A
In deze klasse wonnen beide koploper Optie 1 en Vireau Bloemen. Komende week maken zij uit wie kampioen gaat worden. Optie 1 won van SCA Hygiene mer 8-5. D. Ottema scoorde vijf goals en werd daarmee ook topscorer. Mede koploper Vireau Bloemen won ook en tegen Fysio Jan Veen werd het 5-0. Vireau bloemen heeft een veel beter doelsaldo dan Optie 1. OG2 won met 8-5 van SC Wiebrie door goals van Mulder, Imminga en Vasse. Dpfome won met 4-2 van Euromail. En speler Pawirastro van Dpfome scoorde drie- van de 4 goals.