Sport

Weekverslag V&Z Veendam



zaalvoetbalr.gif

 

Hoofdklasse
ZVV Ron Haans won met 17-1 van Beautysalon Jannie. Door deze grote zege kwam ZVV drie punten dichterbij Glasgarage- Van Ringh1. H.Uuldriks scoorde zeven keer voor ZVV. Draaijer Schilders verloor met 9-2 van TTK/Karma en is nog niet veilig.

Overgangsklasse
Zowel Sportplein als Sandra’s Hairstudio wonnen hun wedstrijd. Koploper Sportplein won van Grandcafe Rembrandt met 6-2 en houd nog steeds een punt voorsprong op Sandra’s Hairstudio, dat met 8-1 won van Autobedrijf Smid. Clias van der Laan hield een punt over aan het duel tegen GlasgarageVan Ringh 2: 3-3. De strijd om de derde plek won Rainbow Events door met 5-4 te winnen van Futsal Topbrands.

Eerste klasse
Een wedstrijd werd er gespeeld in de eerste klasse.  Werkmax won met 4-3 van SWO.

Klasse 2 A
Vireau Bloemen won met 15-0 van Eurmail. Vireau Bloemen staat op doelsaldo bovenaan. Reemders scoorde namens Vireau Bloemen vijf goals. In een spannende wedstrijd pakte SCA Hygiene een punt tegen Slagerij K.Nieland. Het werd 5-5. Dofine dat derde staat won met 9-5 van OG 2 en daar scoorde J.W. Woldhuis er lustig op los en maakt zes van de negen goals. Fysio Jan Veen verraste SC Wiebri door met 6-5 te winnen.

Klasse 2 BBareveld won met 8-3 van Van Ringh. Schuitema  (Bareveld) deed van zich spreken door vijf keer te scoren.Van Calker-Heikens – FC Titanium werd 8-3 en Smurfit Kappa-Osman Gazi werd 0-1en maakt samen  met de Beste Hypotheek uit wie er met Osman Gazi gaat promoveren.

Derde klasse
In de derde klasse blijft het spannend tot het einde. Koploper NVL verloor van Glasgarage - Van Ringh met 5-4 en was daarover erg teleurgesteld. Want bij een overwinning konden ze het kampioenschap vieren. Buurke Bestrating speelde niet en blijft tweede. Via Ons –DWS-Drukkerij van de  Kooi werd 0-7.  T. Korte  van Van der Kooi scoorde vier keer. Van de Wiel –Avebe werd 4-2 mede doordat Avebe vele kansen onbenut liet en Van de Wiel ze er wel in schopte.

Op 24 april is de laatste avond in de Wildervanckhal met de wedstrijden om plaats drie en vier en de finale van de beker. En daar tussenin spelen de dames van V&Z ook nog een competitie wedstrijd tegen de dmes van Gieten. Aansluitend worden de prijzen voor de beker en competitie uitgereikt. V&Z heeft voor de kampioenen een beker en ook voor de topscorers van elke klasse. De algehele topscorer en ook de teams die geen strafminuten en ook nooit zonder lijnrechter of coach aanwezig zijn worden beloond met de fairplayprijs.