Nieuws, RTV Parkstad

Veel belangstelling voor live sessies roots
radioprogramma Blueprint



_MG_1357.jpg
Presentator Thomas Kaldijk in gesprek met Erwin de Vries

BLUEPRINT - Sinds 1998 presenteert Thomas Kaldijk voor Radio Parkstad in Veendam het roots radioprogramma Blueprint.

Vanuit Groot Café Janssen en Janssen begonnen in 2004 de live uitzendingen met sessies en vanaf 2007 worden deze alom gewaardeerde live uitzendingen uitgezonden vanuit de foyer van theater vanBeresteyn.

_MG_1327.jpg
Singersongwriter Eric Devries met violiste Karin van Kooten

Dankzij de Stichting Wildervank Fonds en giften van particuliere sponsors zijn deze uitzendingen gratis bij te wonen. Met dit budget kan presentator Thomas Kaldijk 7 / 8 afleveringen maken.

Op vrijdag 27 maart waren singersongwriter Eric Devries met violiste Karin van Kooten, de Groningse troubadour Erwin de Vries en bluesgitarist uit Groningen Hans van Lier te gast in Blueprint.

_MG_1478.jpg
Hans van Lier en Teo de Haan

Onder grote publieke belangstelling werd het een gevarieerde aflevering waarbij Hans van Lier als afsluiter in drie nummers vocaal werd bijgestaan door Teo de Haan. Na een extra toegift van Hans en Teo keerde het publiek enthousiast huiswaarts.

Mochten geïnteresseerden meer informatie willen ontvangen of een bijdrage aan toekomstige afleveringen willen leveren dan kunnen ze contact opnemen met Thomas Kaldijk via e-mail: thomaskaldijk@gmail.com 

Fotoalbum: