Sport

Weekverslag V&Z Veendam



zaalvoetbalr.gif

Hoofdklasse
Glasgarage-Van Ringh 1 won met 8-3 van Brouk. Door deze uitslag blijft Glasgarage- Van Ringh koploper. 

Eerste klasse
MF Shipping is kampioen in de eerste klasse geworden. ZVV Haans won met 7-4 van TDK-Karma. In een leuke wedstrijd won Draaijer Schilders met 6-5 van Adviesunie. Jannie-O.G. Team-Beautysalon werd 6-5 

Overgangsklasse
Autobedrijf Smid Meeden won met 8-7 van Grandcafé Rembrandt. Maar de topper in deze klasse was Sportplein-futsal Topbrands en deze 'titanenwedstrijd' werd met overmacht met 8-3 gewonnen door Futsal Topbrands. Mede door vier goals van Futsal Topbrands-speler Londeman. Bij Sportplein kreeg Bentum de rode kaart, omdat hij op de doellijn met zijn hand een doelpunt voor kwam. Door deze uitslag kwam Sandra's Hairstudio een punt dichterbij door met 6-6 gelijk te spelen tegen Glasgarage. Sandra's Hairstudio kwam met 4-0 voor, maar zakte toen in elkaar en zodoende kwam Glasgarage-Van Ringh 2 weer op gelijke hoogte. Toch werd het nog 6-4, maar ook deze voorsprong kon Sandra's Hairstudio niet vasthouden. 

Eerste klasse
MF Shipping won met 9-1 van Boomkwekerij Bijmolt dat zes wedstrijden niet had verloren, maar had tegen MF Shipping geen schijn van kans. Door deze zege is MF Shipping kampioen geworden in de eerste klasse. M. Jager scoorde drie goals voor MF Shipping. SWO Veendam won met 4-0 van Riklis Karto Hair en speelt ook volgend seizoen weer in deze klasse. Net als Riklis Karto. Xelvin had het zwaar te verduren tegen Werkmax. Door deze zege promoveert Xelvin. 

Tweede klasse A 
SCA Hygiene won met 8-4 van SC Wiebri. SCA Hygiene-speler Soerel scoorde 3 goals. Optie 1 won nipt met 3-2 van Vireau bloemen. Optie 1 was de betere ploeg en won nipt. Door deze zege staat Optie 1 nu bovenaan met 31 punten en Vireau Bloemen volgt op drie punten, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Dus het blijft spannend tot de laatste wedstrijd, waar waarschijnlijk het doelsaldo de doorslag geeft wie zich kampieon mang noemen. 

Tweede klasse B
Osman Gazi won met 7-3 van FC Titanium. Onderin speelden Veendam Fanatics en Van Ringh gelijk met 1-1. Het gevecht op de tweede plaats in deze klasse duurt maar voort. Smurfit/Kappa, dat een punt meer heeft dan Beste Hypotheek won met moeite van Afterbeat, dat laatste staat. Het werd 6-5 voor Beste Hypotheek en Hendriksen scoorde vijf keer. 

Beste Hypotheek won met 7-3 van Calker/Heikens, mede door goed keeperswerk van de doelman van Beste Hypotheek. Het werd een beetje vervelend, omdat T.Altundas zich steeds maar bleef bemoeien met de scheidsrechter en tegenspelers en ook na de wedstrijd nog even doorging. Erg jammer dat dit gebeurt. 

Derde klasse
NVL kan zich opmaken voor het kampioensschap. Het won met heel veel moeite van Avebe. Maar NVL heeft vijf punten meer en een wedstrijd minder gespeeld dan Buurke Bestrating. NVL won met 2-1. Buurke Bestrating won met 11-3 van Via Ons en daar had R.Bieze geluk dat de scheidsrechter een goeie bui had. Want hij gaf geel voor hands van Bieze waar het rood had moeten zijn. Bieze kwam zijn doelman helpen en sloeg de bal uit het doel. Swama scoorde zeven maal. GHV/Axinte-v.d. Wiel werd 0-3.