Verslag zaalvoetbal V&Z Veendam

Hoofdklasse
TTK/Karma won met moeite 2-1 van SITA Groningen.

Overgangsklasse
Sportplein bleef koploper in de overgangsklasse door met 9-2 te winnen van Clias van der Laan verzekeringen. Kroon maakte vier doelpunten voor Sportplein.

Eerste klasse
Boomkwekerij Bijmolt won met 4-3 van ZTK Kolham.

In de klasses 2 A en 2 B werd niet gespeeld.

Derde klasse
Via Ons won met 4-3 van Van der Wiel. En Buurke bestrating won in een spannende thriller met 7-6 van DWS/Drukkerij van der Kooi.

Bekerwedstrijden
Hoofdklasser ZVV Ron Haans won met 12-5 van tweedeklasser FC Titanium. Het verschil tussen beide klassen was duidelijk te zien.

Hoofdklasser Glasgarage/Van Ringh won met moeite van tweedeklasser Beste Hypotheek met 9-3.

Tweedeklasser Optie 1 speelde gelijk tegen de kampioen van de tweedeklasse B Osman Gazi. Het was een sportieve wedstrijd dat gelijk op ging. Pas in de laatste minuut scoorde Osman Gazi, middels een vrije trap. Het werd 4-4 tussen beide 'kemphanen'.  En strafschoppen moesten de beslissing brengen wie er door ging naar de volgende ronde. De mannen van Osman Gazi hadden hun zenuwen beter in bedwang en wonnen de titanenwedstrijd.

SWO Veendam dacht dat de buit binnen was tegen Vireau Bloemen. Maar het kwam van een 'koude kermis' thuis. Pas in de laatste minuten scoorde Vireau Bloemen nog twee keer en won dus met 4-3 en voorkwam daarmee strafschoppen.

Beautysalon Jannie kwam met 4-3 achter tegen derde klasse NVL, maar won uit eindelijk met 11-4. Futsal Topbrands won met 16-4 van SCA Hygiene. ZTK Kolham-GHV Axinte werd 1-1. Eersteklasser ZTK kreeg geen grip op derdeklasser GHV Axinte. Beide teams kregen veel kansen, maar benutten er elk één goal: 1-1. De strafschoppen werden door ZTK gewonnen en gaan dus ook door naar de volgende ronde.

Smid Autobedrijf kwam tegen Afterbeat niet in aktie, omdat Afterbeat maar twee spelers had en reglementair met 5-0 verloor en Smid gaat ook door naar de volgende ronde.

De dames van V&Z wonnen thuis van Diva 83 met 8-1 en maken nog steeds kans om kampioen te worden.