Agenda

3 Lady’s & ComPassion in Veendam



Datum: 
zondag 8 maart 2015 20:00

 

20150302_Flyer_Compassion_voorkant.jpg

Een programma met ontroering, muziek, een lach en een traan. Klinkt mooi toch?! Daarvoor moet je meestal in theater zijn en een duur kaartje voor kopen. Maar het kan anders: dat kun je gratis meemaken in De Hoeksteen op zondag 8 maart. Maar hoe zit dat dan?

Er waren eens 3 dames uit het Noorden die een reis maakten naar Calcutta in India. Ze bezochten daar projecten van Compassion en werden persoonlijk geraakt door de extreme armoede en hopeloosheid die ze zagen. Toch kwamen ze hoopvol weer thuis in het comfortabele Nederlandse land. Dat kwam doordat ze gezien en ervaren hebben dat je er iets aan kunt doen. De wereldwijde organisatie Compassion steunt lokale kerken en bevrijdt kinderen van armoede en geeft hen HOOP. Daar wilden de 3 Lady’s & ComPassion wat mee doen!

De 3 reizende dames, Gerry Velema, Grietje Rusticus en Ada Hollander, hebben hun specifieke krachten gebundeld en samen een programma gemaakt rondom hun reis, de kinderen, compassie, hoop, verschil maken en geraakt worden. Dit programma gaan ze op diverse plaatsen in Nederland ten tonele brengen en komende zondag is dat om 20.00 uur in De Hoeksteen, Blankensteinkade 6. De toegang is gratis.

Gerry Velema is een bekend schrijfster met meer dan 30 titels op haar naam en diverse boeken die vertaald zijn. Ada Hollander heeft al veel toneel gespeeld en ook met twee theaterprogramma’s door heel Nederland opgetreden.

Zie ook: www.gerryvelema.nl en www.adahollander.nl en www.compassion.nl.