Nieuws

Op 20 en 21 maart is er weer NLdoet 2015
Doe mee en zoek een leuke vrijwilligersklus!



nl-doet_2015.jpg

NLdoet - Nederland gaat massaal klussen op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. Dan organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet. Twee dagen staat ons land helemaal in het teken van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers zijn immers het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Op de site van NLdoet staan bijna 7500 klussen aangemeld! Dit enorme aantal betekent dat honderdduizenden vrijwilligers overal in het land gaan helpen bij o.a. het opknappen van de buurt of straat, het clubgebouw en bij uitstapjes. Vertegenwoordigers van lokale besturen steken de handen uit de mouwen en leden van de koninklijk familie laten zich ook niet onbetuigd.

Koning Willem Alexander en Koningin Máxima zijn immers beschermpaar van het Oranje Fonds.

Dit jaar zijn er ook weer klussen aangemeld in Veendam, Wildervank en Borgercompagnie. Nog niet alle klussen/organisaties hebben voldoende vrijwilligers en wachten met smart op uw aanmelding. U kunt alleen aan de slag gaan, maar het is ook gezellig dat te doen met familie, vrienden of collega's. Met elkaar helpen en zorgen dat de klus geklaard wordt. En vooral belangrijk tijdens NLdoet, dat iedereen aan het eind van de dag met een tevreden gevoel huiswaarts keert. NLdoet brengt immers mensen samen en slaan samen de handen ineen om er een hele mooie en zinvolle dag van te maken. De organisaties zijn dan ook maar wat blij met uw komst, dat staat als een paal boven water!!

Ook aan de slag tijdens NLdoet?
Aanmelden en meer informatie op de site www.nldoet.nl.