Sport

Tennistoernooi Veendam Binnen 2015



20150208_Posters_veendam_binnen_2015.jpg

TENNIS - Na het Zechstein Veendam Open heeft de TC Veendam (tennisclub) vijf jaar geleden besloten ook een Tennistoernooi in de hal te organiseren. Inmiddels zijn we alweer bij de 5e editie beland. Nog steeds is het deelnemersaantal stijgende. Dit jaar krijgt de organisatie maar liefst 200 betaalhandelingen te verrichten.

Het Veendam Binnen is een ofiicieel toernooi onder de auspicien van de KNLTB.

Het toernooi wordt georganiseerd tijdens de voorjaars-vakantie. Normaal gesproken vinden er trainingen plaats in de tennishal van de TC Veendam, maar in de schoolvakanties wordt er niet getraind. Een ideale week om dus het indoor-tennistoernooi te organiseren.

Naast het hoofdtoernooi wordt er ook een Jeugdtoernooi georganiseerd. De jeugdwedstrijden beginnen om 12.00 uur. Op werkdagen wordt om 18.00 uur begonnen met het hoofdtoernooi, terwijl in het weekend van 09.00 tot 21.00 wordt gespeeld.

Toeschouwers of tennisliefhebbers zijn van harte welkom. Er wordt geen entree gevraagd.

Tijdens de toernooiweek kunnen we tennisliefhebbers ook interessante aanbiedingen en nieuwtjes vertellen omtrent de TC Veendam.

Ook is het vermelden waar dat de TC Veendam weer een nieuw toernooi in het leven heeft geroepen, namelijk het Veendam-Dubbel. Een tennistoernooi speciaal voor dubbelaars (Heren, Dames en Mix) hierbij is het ook mogelijk in te schrijven in een categorie 55+

Tijdens deze week dus veel nieuwtjes, veel te vertellen en veel te zien.

20150208_Posters_veendam_dubbel.jpg