Agenda

Liesbeth List en Annemarie Oster in vanBeresteyn



Datum: 
vrijdag 13 februari 2015 20:15

 

20150130_vanB_feb_13_01_Portret_Liesbeth_en_Annemarie_eindbewerking_tif.jpg

Liesbeth List en Annemarie Oster in vanBeresteyn op vrijdag 13 .februari

De voorstelling met de titel "Tandem" is een theaterprogramma waarin de twee Grande Dames van de Nederlandse kleinkunst langs hoogtepunten uit hun carrière en leven wandelen. Een leven vol met liefde, leed, vallen en opstaan, humor en hartstocht. Liesbeth List zingt liederen uit haar uitgebreide repertoire, omlijst met korte humoristische verhalen van en door Annemarie Oster. Twee hartsvriendinnen met gedeelde ervaringen, belevenissen en herinneringen, met muzikale begeleiding van Ton Snijders (vleugel) en Peter van Benthem (gitaar en zang).

Liesbeth List, chansonnière en actrice, had vele personality shows op de televisie en acteerde in diverse televisieproducties en films. In een indrukwekkende loopbaan zijn ontmoetingen altijd cruciaal geweest. In 2001-2002 stond Liesbeth in de theaters met het jubileumprogramma "Van Shaffy tot Piaf", waarin zij terugblikte op haar 35-jarige carrière. Hierin bracht zij een ode aan haar vijf helden: Frank Boeijen, Jacques Brel, Edith Piaf, Ramses Shaffy en Mikis Theodorakis. In januari 2013 deed List haar laatste grote theatershow.

Annemarie Oster werd in 1942 geboren in Den Haag. Annemarie Oster publiceerde en publiceert in verschillende kranten, tijdschriften en programmabladen. Van Elegance tot Maatstaf, van Avantgarde tot VARA-TV-Magazine. Sinds maart 2011 schrijft zij weer een wekelijkse column in de Volkskrant onder de titel: ‘Mooi geweest’. In oktober 2012 verscheen het gelijknamige boek. Lees hier het interview "Zus en zo", dat Annemarie met Liesbeth had in januari 2011 en hier de column die Annemarie in november 2014 schreef over het theaterprogramma "Tandem".

Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.vanberesteyn.nl, bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.-00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.