Sport

Demoteams Oxygym 5x in de prijzen



20150126_Foto_Wedstrijd_25-1-2015.JPG

DANCE - Zondag de 18 Januari heeft Oxygym met hip hop super gepresteerd! Oxygym crew deed voor het eerst mee aan de door UDO georganiseerde wedstrijd in Hip Hop. De voorronde werd gehouden in Assen.Ze moesten tegen 22 andere geweldige teams .We waren super blij met onze 3de plaats.

Afgelopen zaterdag 24 januari hebben 5 demoteams van Sportcentrum Oxygym meegedaan aan de 1e voorronde voor het Noord Nederlands kampioenschap. De wedstrijd werd gehouden in Drachten.  Het eerste team van Oxygym wat die dag mocht starten is NEW en deed voor het eerst mee aan wedstrijden bij beginners streetdance/hiphop, en is gepromoveerd naar een hoger niveau (selectie). Ontzettend knap voor deze meisjes onder de 12 jaar. Daarna mochten de Oxygym mini’s in de hoogste categorie van showdance t/m 12 jaar, waarvan de jongste deelneemster nog maar 7 jaar is, en zij zijn beloond met een mooie 2e plaats. Hysteria deed mee in selectie streetdance/hiphop 13 t/m 15 jaar en behaalden een 4e plaats. Later op de dag mochten de Oxygym seniors hun hiphop act laten zien in de hoogste categorie 13 t/m 15 jaar en zij deden het zo goed dat ze een 1e plaats hebben gehaald. Het laatste team wat mocht knallen deze dag is Twisted en zij deden mee bij selectie 14-17 jaar streetdance/hiphop en ook deze meiden hebben het goed gedaan en behaalden een 3e plaats. Al deze meiden van de demoteams van Oxygym hebben goed gepresteerd en zijn blij met de behaalde resultaten. Ook de coaches Krista Lingbeek, Margriet van der Laan en Petra Bijkersma zijn ontzettend trots op hun pupillen.

Dit dans seizoen doet Oxygym aan verschillende dansstylen mee zoals Showdance, free style pom, Hip Hop en streetdance.Deze wedstrijden zijn voor beginners zowel als voor gevorderd deel te nemen. Dit dansseizoen zullen ze veke wedstrijden bezoeken om zoveel mogelijk ervaring op te doen.Lijkt je dit een uitdaging ,Dan kun je altijd een keer komen kijken of meedoen in onze verschillende

Danslessen. www.oxygym.nl