Nieuws

Proef de sfeer op Ubbo Emmius Veendam



20150116_Proef_de_sfeer_op_Ubbo_Emmius_Veendam_foto_5.JPG

OPEN DAG - Op woensdag 28 januari houdt Ubbo Emmius Veendam Open Dag. Deze dag laat Ubbo Emmius kinderen en ouders zien en ervaren wat de school te bieden heeft. Een kleinschalige school waar iedere leerling de kans krijgt om op te stromen naar een hoger niveau. Een eigentijdse school waar gewerkt wordt met de iPad en leerlingen huiswerkbegeleiding krijgen. Een gezonde, rookvrije school die oog heeft voor leerlingen én ouders! Neem vast een kijkje op de nieuwe website: www.ubboemmius.nl

Lessencarrousel
’s Ochtends is er een lessencarrousel voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen. Deze leerlingen volgen een aantal lessen, waaronder een les met de iPad. Op de website staat welke basisschool wanneer is ingepland.

Kijk- en doe-avond
Van 18.30 tot 21.00 uur is de school open voor belangstellenden om letterlijk en figuurlijk de sfeer te proeven. Er worden -gezonde- hapjes geserveerd en er is een speurtocht door de school uitgezet met na afloop een leuke verassing. In de lokalen is er van alles doen te doen, zoals zelf pizzabroodjes bakken, gel en buttons maken. Er kan gesproken worden met leerlingen, docenten en ouders van de school en er wordt voorlichting gegeven over de opstroomklassen, het iPad-onderwijs en de leerlingbegeleiding.

Tot ziens op onze Open Dag op woensdag 28 januari. De koffie staat klaar!

Fotoalbum: