Agenda

Filmhuis vanBeresteyn draait de Nederlandse komedie
Aanmodderfakker



Datum: 
maandag 26 januari 2015 20:00

 

Filmhuis vanBeresteyn draait de Nederlandse komedie Aanmodderfakker op 26 januari

Tragikomisch coming-of-ageverhaal met Gijs Naber als de lamzak en eeuwige student Thijs die wordt wakker geschud door de jonge, ambitieuze Lisa.

 De tweeëndertigjarige lamzak en eeuwige student Thijs sloft op een relaxed tempo door zijn leven vol bier en chicks. Als Thijs weer eens een wasje wil draaien bij zijn zus, treft hij niet haar semi-perfecte gezin maar de oppas aan: de zestienjarige Lisa, een jongvolwassen meisje met torenhoge ambities. Lisa heeft ongewild invloed op Thijs' bewustzijn en boort een diep weggestopte onvrede over zijn eigen passiviteit aan.

Aanmodderfakker, met in de hoofdrol Gijs Naber, is de tweede film die scenarioschrijver Anne Barnhoorn en regisseur Michiel ten Horn samen maakten. In 2012 debuteerden zij met De ontmaagding van Eva van End. Tijdens het Nederlands Film Festival werd Aanmodderfakker bekroond met het Gouden Kalf voor Beste Film, Beste Acteur, en Beste Scenario

Reserveren voor de film die om 20.00 uur begint  kan via 0598 634566 en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa op werkdagen van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de filmvoorstelling.