Agenda

Bijeenkomst Mantelzorg en Autisme



Datum: 
dinsdag 10 februari 2015 19:00

 

Bijeenkomst Mantelzorg en Autisme op 10 februari
Thema: Wat is autisme en hoe gaan we daarmee om?

Autisme heb je nooit alleen
Autisme betekent een leven lang anders. Dat heeft gevolgen voor personen met autisme zelf maar zeker ook voor naasten, de mantelzorgers. Of het nu gaat om ouders, de partner, kinderen, broers/zussen, grootouders of vrienden. Hoe hou je het vol als mantelzorger?

Elke maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd door drie vrijwilligers die een werkgroep vormen voor ouders van kinderen of partners met autisme, hun naasten en belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bezoekers met elkaar praten over een leven met autisme. U ziet dat u niet de enige bent, er is begrip voor uw situatie en u kunt ervaringen uitwisselen.

U bent van harte welkom op dinsdag 10 februari van 19.00 – 21.00 uur in de zaal van het ouderenwerk Compaen, ingang Ontmoeting aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Graag aanmelden voor 3 februari.  

De bijeenkomsten worden in samenwerking met Compaen, de NVA Groningen/Drenthe, MEE Groningen en Autisme Netwerk Groningen georganiseerd.  

Mocht u meer informatie willen of vragen erover hebben dan kunt u contact opnemen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg. Zij is van maandag tot en met donderdag aanwezig. Via de telefoon: 0598-698119 of e-mail een bericht naar smustafa@compaenveendam.nl Vermeld a.u.b. uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.